Verwijzing in seconden
1400x1400-Sinterklaas-Miniatuurset

DECEMBER-WANNAHAVES NU BIJ CITROËN LIFESTYLE

Nieuwe hebbedingen in de Citroën Lifestyle e-boutique voor het heerlijke avondje of onder de kerstboom

 

Over zo’n twee maanden is Sinterklaas alweer terug naar Spanje en is de kerstman bijna gearriveerd. December is dé cadeaumaand bij uitstek en Citroën Lifestyle komt daarom ruim op tijd met een aantal cadeautips die nu al beschikbaar zijn in de e-shop. Of je nu op zoekt bent naar iets nostalgisch of hips, er is een mooi sinterkerstcadeau voor iedereen.

Zoals bij voorbeeld de Seetroën brillen tegen wagenziekte, de Citroënist fiets, Oui are french sweater, een 2CV wandlamp, diverse minaturen of voor de kleintjes een ‘La Petit Rosalie’-loopwagen.

 

 

Seetroën

SEETROËN EN SEETROËN S19 BRILLEN

Naast de innovatieve SEETROËN anti-wagenziektebril, is er nu ook een tweede, de S19. Ze kunnen allebei worden gedragen door volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar oud.

De brillen hebben geen eigen glazen en kunnen over je eigen bril worden gedragen.

Zodra je wagenziekte voelt opkomen, zet dan direct deze bril op. Na 10 tot 12 minuten ga je je al beter voelen.

 

Prijs: € 99

 

 

 

The Citroënist

RIDER THE CITROËNIST BY MARTONE

De ‘Rider The Citroënist by Martone’ combineert cool design met urban comfort. Zijn frame van staal en aluminium weegt slechts 12 kg. Hij is er in twee maten, met zwarte wielen, en robuuste banden voor het drukke stadsverkeer. Op het stuurwiel zijn fraaie Citroën Origins logo’s terug te vinden.

 

Prijs: € 950

 

 

Oui are French Sweatshirt

“OUI ARE FRENCH” SWEATSHIRT

Met z’n stoere ontwerp en comfortabele pasvorm is dit sweatshirt met ronde hals en “Oui are French” logo’s heerlijk om te dragen en een lust voor het oog.

Beschikbare maten: M/L (dames), S/M/L/XL/XXL (heren)

 

Prijs: € 35

 

 

 

2CV Wandlamp

2CV WANDLAMP

Deze stalen wandlamp met het ontwerp van de iconische 2CV, is een juweel in woon- of slaapkamers.

 

Prijs: € 30

 

 

 

Citroën Loopwagen

CITROËN “ORIGINS” LA PETITE ROSALIE LOOPWAGEN

Deze retro La Petite Rosalie loopwagen is het resultaat van de samenwerking tussen Citroën en Baghera. Met zijn robuuste stuur, metalen carrosserie en rubberen wielen is het de ideale Citroën voor kinderen tot 3 jaar oud.

 

Prijs: € 140

 

 

Citroën Miniatuurset

CITROËN “ORIGINS” MINIATUURSET

Wie zegt dat miniaturen alleen voor kinderen leuk zijn? Deze retro-set bevat de Traction Avant, de iconische type H, de geliefde 2CV Charleston, de DS 23 Pallas, de Méhari en de C. Keuze uit 4 verschillende kleurencombinaties. 

 

Prijs: € 35

 

 

Top