Verwijzing in seconden
wk2619_citroen_private_lease_1494x800_def

DUBBEL GENIETEN VAN CITROËN PRIVATE LEASE

Speciaal voor de thuisblijvers introduceert Citroën in de zomermaanden een extra aantrekkelijke private lease aanbieding op Citroën C3, C3 Aircross en C5 Aircross. Ideaal voor wie nog deze zomer in een nieuwe Citroën wil rijden én extra geld wil overhouden voor leuke zomerse activiteiten.

 

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om hun huidige auto bij de dealer in te ruilen en een nieuwe auto via private lease te rijden. Op zich geen gekke gedachte: het geld dat uw huidige auto oplevert, kunt u reserveren voor de leuke dingen in het leven én u rijdt in een nieuwe auto!

 

Citroën & Sun Private Lease

Citroën staat voor comfort. Dat ontdekt u ook in de manier waarop u een nieuwe Citroën financiert. Met Citroën Private Lease rijdt u een nieuwe Citroën voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle vaste kosten. U hoeft alleen nog maar te tanken. Gedurende de zomermaanden zijn onze populaire Citroën C3 en de ruime C3 Aircross SUV en C5 Aircross SUV extra aantrekkelijk geprijsd.

 

Citroën C3 Feel Edition met de krachtige en zuinige PureTech82 benzinemotor rijdt u daardoor al voor € 299 per maand. Hiervoor krijgt u een ruime vijfdeurs hatchback met comfortabele extra’s zoals de automatische airconditioning en volop ruimte en opbergmogelijkheden. Niet voor niets werd de nieuwe Citroën C3 in slechts 30 maanden al meer dan 600.000 verkocht.

 

Gaat u liever voor een stoere compacte SUV met hoge zit, dan is Citroën C3 Aircross SUV de juiste keuze. Voor € 329 per maand is deze comfortabele SUV voorzien van automatische airconditioning en een handige verschuifbare achterbank. Dankzij de hoge zitpositie en de vaste maandkosten houdt u in de Citroën C3 Aircross altijd het overzicht.

 

Ons nieuwe vlaggenschip Citroën C5 Aircross SUV is in de zomermaanden al leverbaar vanaf € 499 per maand. Dankzij de Citroën Advanced Comfort stoelen en de Progressive Hydraulic vering is dit de enige grote SUV die rijdt als een Citroën.

 

De Citroën & Sun Private Lease aanbiedingen zijn alleen van toepassing op modellen uit voorraad. Ontdek ze dus snel bij de Citroën dealer.

Top