Verwijzing in seconden
wk3921_CIT-citroen-c3-you--747x428

Citroën introduceert C3 YOU!

Citroën introduceert de C3 You!, een extra scherp geprijsde C3 die het aanbod aan de onderkant aanvult. De C3 You! is bovendien zeer exclusief, want deze versie is gelimiteerd op honderd exemplaren en is alleen online te bestellen.

Ondanks zijn voordelige vanafprijs is de Citroën C3 You! voorzien van een rijke standaarduitrusting, met onder meer cruisecontrol, Hill Start Assist, Lane Departure Warning, parkeersensoren, Bluetooth-connectiviteit, USB-aansluitingen en hoogwaardige bekleding in Mica Grey met stoelverwrming voor. De enige optie die nog overblijft is de keuze in lak en dakkleur. Met een bagageruimte van minimaal 300 liter is de C3 You! bovendien net zo praktisch als de andere versies van de C3.

Uiterlijk is de Citroën C3 You! te herkennen aan zwarte en witte accenten, stoere zwarte spatscherm- en dorpelverbreders en exclusieve ‘YOU!’-logo’s onder de elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels. Er is keuze uit zes carrosseriekleuren en optioneel is het dak uit te voeren in de contrasterende kleur Opal White.

Motoren
De Citroën C3 You! is voorzien van de krachtige en zuinige PureTech 83 benzinemotor met start-stopfunctie, gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Prijzen
De Citroën C3 You! is leverbaar voor prijzen vanaf 17.490 euro en met Citroën Private Lease vanaf 269 euro per maand. Bestellen kan uitsluitend online, via www.citroen.nl. Na ontvangst van het reserveringsformulier neemt de dealer contact op met de geïnteresseerde(n).

 

 

Top