Verwijzing in seconden
757x426_SpaceTourer_Ë_visuel_principal

SPACETOURER 4X4 Ë CONCEPT: GA IN STIJL OP AVONTUUR!

Citroën presenteert een nieuwe concept car op de Salon van Genève van 2017: de SpaceTourer 4x4 Ë CONCEPT, een concept car in de stijl van de collectie "Ë" van Citroën. De nieuwe Citroën SpaceTourer is uitgevoerd in de bijzondere stijl van de lijn van moderne en hightech lifestyleproducten van Citroën. Hij is ook voorzien van een 4x4-ombouw, beschermingspanelen en grafische elementen op de carrosserie en een speciaal uitgevoerd interieur. 

Met alle sterke eigenschappen van de productieversie staat de SpaceTourer 4x4 Ë CONCEPT klaar om liefhebbers van stijl, comfort en technologie over alle soorten terrein te vervoeren. Zijn stijlvolle design kenmerkt zich door het gebruik van dezelfde kleuren en materialen als de lifestylecollectie met dezelfde naam en hij is voorzien van een vierwielaandrijvingssysteem dat is ontwikkeld in samenwerking met Automobiles Dangel.


EEN DESIGN MET DE LETTER "Ë"
Deze concept car combineert de mogelijkheden van een minibus met die van een SUV. Het design legt daarom de nadruk op zijn terreincapaciteiten. Zo is onder de buitenspiegels en op de achterklep een "4X4"-logo aangebracht en is de SpaceTourer 4X4 Ë CONCEPT aan de voor- en achterzijde voorzien van speciale beschermplaten. Ook de in matte aluminiumlook uitgevoerde dakrelingen vallen direct op. Ten slotte is de SpaceTourer 4X4 Ë CONCEPT voorzien van banden met sneeuwkettingen.

 

757x426_SpaceTourer_Ë_visuel_2

EEN UITNODIGING OM EROPUIT TE TREKKEN EN TE KIEZEN VOOR HET AVONTUUR
De avontuurlijke Citroën SpaceTourer 4X4 Ë CONCEPT wordt aangedreven door een BlueHDi 150 S&S dieselmotor die is gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Een combinatie die ideale terreincapaciteiten en een optimaal rijcomfort garandeert, ongeacht de ondergrond. Om ook de moeilijkste omstandigheden de baas te kunnen, is de concept car uitgerust met een uitschakelbare vierwielaandrijving. Deze ombouw (vanaf heden op speciale bestelling leverbaar bij de Citroën-dealer) wordt verzorgd door Automobiles Dangel, partner van Citroën en een bekende Franse specialist op het gebied van vierwielaandrijving.


COMFORT EN MODERNE TECHNOLOGIEËN

De concept car biedt een zee van ruimte, royale stoelen met gecapitonneerde bekleding en veel licht dankzij het te openen panoramadak. Het interieur bevat alle basiselementen van het Citroën Advanced Comfort®-programma waarin de technologie het gebruiksgemak ten goede komt, zoals met het head-up kleurendisplay, het eenspakige stuurwiel met slechts enkele toetsen, de achteruitrijcamera en de draadloze smartphone-oplader.

 

757x426_SpaceTourer_interieur

Top