Verwijzing in seconden
horloge

VIER VADERDAG MET CITROËN: 20% KORTING IN DE WEBSHOP EN GRATIS VERZENDING

Aanstaande zondag 21 juni is het Vaderdag. Citroën selecteerde een aantal producten in de webshop waarmee Vaderdag extra feestelijk wordt. De producten zijn nu tijdelijk verkrijgbaar met 20% korting en worden gratis verzonden.

 

Méhari Slippers

Méhari-slippers

Het is bijna zomer, het seizoen waarin een paar slippers niet mag ontbreken. Deze felgekleurde Méhari-slippers zijn lichtgewicht, water- én hittebestending en net zo bijzonder als de auto waar ze op geïnspireerd zijn. Verkrijgbaar in de maten 38/39, 40/41, 42/43 en 44/45.

€ 11,20

 T-Shirt met iconische print

T-shirt met iconische print

Vaders stelen de show met dit t-shirt uit de Citroën Origins collectie, in de bijzondere kleur 'Celadon Blue' en voorzien van de iconische 2 CV. Verkrijgbaar in meerdere tinten blauw en in de maten S, M, L, XL en XXL.

€ 16,-

 Boxer met talloze Méhari's

Boxer met talloze Méhari's

Voor de echte Citroën-fans is er deze Citroën Origins boxer, met de befaamde Méhari als print. Deze bijzondere boxer is het resultaat van de samenwerking tussen Citroën en Arthur, een Franse ondergoedspecialist. Verkrijgbaar in een S, M of XL.

€ 16,-

Collection C weekendtas 

Collection C weekendtas

Weekendje weg? Hoe leuk is deze Collection C weekendtas, het ultieme reismaatje voor een stedentrip of outdoor avontuur. Inpakken, dichtritsen en gaan. Voor de liefhebbers is er ook een bijpassende portemonnee, toilettas en rugzak in dezelfde stijl.

€ 28,80

 Eigentijds horloge

Eigentijds horloge

Je bent altijd 'bij de tijd' met een Collection C horloge. Dit trendy klokje heeft een eigentijds design en een blauw/rood nylon bandje. Heel subtiel prijkt de 'C' van Citroën op de wijzerplaat. Een mooi cadeau voor alle vaders!

€ 20,-

 

Bekijk alle producten in de webshop op Citroën.com. https://lifestyle.citroen.com/

Top