Verwijzing in seconden
wk0122_CIT-elektrische-Citroen-e-C4-880x495

Volledig elektrische Citroën ë-C4 groot succes

Het nieuwe jaar begint met een nieuwe overheidssubsidie voor de particuliere aanschaf van een nieuwe elektrische auto. Ook dit jaar is er veel vraag naar de subsidie. Veel van deze particulieren vallen voor de charmes van de Citroën ë-C4. Alleen al in de eerste paar dagen waren er meer dan 600 aanvragen.

 

Vorig jaar was de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) een groot succes. De subsidiepot was al snel leeg. Op 3 januari 2022 is de subsidiepot weer gevuld en opnieuw ontdekken veel particulieren de voordelen van een volledig elektrische auto. Bijzonder veel kiezen daarbij voor de Citroën ë-C4.

Citroën ë-C4 extra aantrekkelijk

De Citroën ë-C4 is leverbaar vanaf € 33.990,- euro, of vanaf € 30.640,- met de subsidie meegerekend. De subsidie is ook aan te vragen voor private lease. Dan is de ë-C4 al te rijden vanaf € 289,21 per maand. Samen met de actieradius van tot wel 357 km (WLTP) en de lage gebruikskosten van een volledig elektrische auto is de Citroën ë-C4 een erg aantrekkelijk aanbod, wat blijkt uit de overweldigende belangstelling van kopers.

Op is op!

De subsidiepot ook dit jaar niet oneindig. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus is het van belang voor geïnteresseerde kopers om niet te lang te wachten. Wie nu een ë-C4 reserveert, kan gelijk de subsidie aanvragen. De dichtstbijzijnde dealer neemt direct contact op met de klant om de ideale ë-C4 samen te stellen en de reservering compleet te maken. De klant moet de subsidie zelf aanvragen, maar de Citroën-dealer helpt daar ook meteen bij.

Meer informatie over de Citroën ë-C4, de SEPP en de voorwaarden is hier te vinden.

 

Top