Doorgaan

VOLLEDIG ELEKTRISCHE CITROËN Ë-C4 ZEER GEWILD

28/02/2022
De Citroën ë-C4 zet de vorig jaar ingezette verkoopspurt onverminderd voort. De eigenzinnige, volledig elektrische cross-over van Citroën was in de eerste maand van het nieuwe jaar zelfs de bestverkochte auto in het BEV C-segment en houdt die positie tot op dit moment vast. De ë-C4 is momenteel zelfs de bestverkopende Citroën in Nederland (en Frankrijk).

Met 108 registraties in januari noteerde de 100% elektrische Citroën een top-10 notering in de ranglijst van bestverkochte BEV’s en kwam in die maand op een gelijke positie met de veel hoger gepositioneerde Audi Q4. In het BEV C-segment eindigde de ë-C4 zelfs als koploper boven de Nissan LEAF met 68 registraties.
AANTREKKELIJK PAKKET
Dat de Citroën ë-C4 zo populair is onder BEV-rijders komt onder meer door het comfort van elektrisch rijden en de grote actieradius. De ë-C4 combineert een aanlokkelijk en eigenzinnig design en prettige rijeigenschappen met een adequate actieradius tot wel 357 km (WLTP) en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Zo is de ë-C4 leverbaar vanaf € 33.990 euro, of vanaf € 30.640 met de subsidie meegerekend. De subsidie is ook aan te vragen voor private lease. In dat geval kan een nieuwe ë-C4 al gereden worden vanaf € 289,21 per maand.
OP IS OP!
Wie voor de charmes van de ë-C4 valt en deze zo voordelig mogelijk wil rijden, moet niet te lang wachten. De subsidie (SEPP) die de overheid dit jaar biedt voor elektrische auto’s is namelijk niet oneindig. Wie het eerst komt, het eerst maalt. En op is op! De ë-C4 is makkelijk online te reserveren en tegelijk is de subsidie aan te vragen. De dichtstbijzijnde Citroën-dealer neemt vervolgens contact op met de klant om de ideale ë-C4 samen te stellen en de reservering compleet te maken. De klant moet de subsidie zelf aanvragen, maar de dealer helpt daar ook meteen bij.