Verwijzing in seconden

Voor ontspannen en comfortabel autorijden

De automatische transmissie EAT6

De automatische transmissie EAT6

De automatische transmissie EAT6 (Efficient Automatic Transmission met 6 versnellingen) met koppelomvormer van de nieuwste generatie schakelt soepel en snel en biedt veel rijplezier. Het gebruikscomfort, de souplesse en het rijplezier staan met deze automatische transmissie op een hoog niveau, zodat u nog meer geniet van elke rit. De EAT6-transmissie, die is geconfigureerd voor een optimaal rijcomfort en soepel schakelen, beschikt daarnaast over een specifiek programma die met de toetsen vóór de selectiehendel kan worden geactiveerd: een Sport-programma voor een dynamischere rijstijl. Een automatische transmissie die rijplezier combineert met een hoge mate van efficiency!

De automatische transmissie EAT8

De automatische transmissie EAT6

De nieuwste generatie van de automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission met 8 versnellingen) met Shift and Park by Wire-bediening, staat garant voor lage verbruikscijfers en veel rijplezier, met onder meer:

  • Een ten opzichte van de EAT6 tot 7% lager brandstofverbruik dankzij de twee extra versnellingen, een beter rendement dankzij het tot 20 km/h vergrote werkingsgebied van het Stop & Start-systeem, de compactere bouw en het lagere gewicht (tot 2 kg t.o.v. de EAT6, bij een vergelijkbare toepassing).
  • Een hogere mate van gebruikscomfort en schakelsouplesse dankzij de geoptimaliseerde overbrenging van het motorkoppel op de transmissie en de twee extra versnellingen, waardoor het motortoerental bij het schakelen minder ver terugvalt.

 

 

Top