Verwijzing in seconden

Profiteer van de apps van uw smartphone op het touchscreen van uw Citroën.

Zelfs onderweg kunt u gebruik blijven maken van uw favoriete apps! Mirror Screen zorgt ervoor dat uw apps worden weergegeven op het touchscreen van uw auto.


U hoeft slechts uw smartphone met een kabel aan te sluiten en de Mirror Screen-functie te activeren op het 7 inch touchscreen. Mirror Screen werkt via de databundel van de smartphone, er zijn geen verdere abonnements- of aansluitkosten aan verbonden(1).

De apps worden niet alleen beter weergegeven dan op het scherm van uw smartphone, maar u kunt ze ook veiliger gebruiken: met uw stem of met een vingerbeweging kunt u bijvoorbeeld afstemmen op een webradiostation of sms-berichten dicteren (of deze laten oplezen) zonder uw ogen ook maar één moment van de weg af te wenden.

(1) Uitgezonderd betaalde apps, abonnementen op apps of roamingkosten in landen buiten de EU-zone. Afhankelijk van de uitvoering is de Mirror Screen-functie standaard of optioneel.

520x293_Apple_CarPlay

De Mirror Screen-systemen

APPLE CARPLAY

747x322_Apple-Car-Play

Als u een iPhone gebruikt, kunt u dankzij Apple CarPlay™ op intuïtieve wijze bellen, Kaarten gebruiken, muziek luisteren en berichten bekijken. Een gesproken commando of een vingerbeweging is voldoende.

Terwijl u uw ogen op de weg gericht houdt, kunt u het spraakherkenningssysteem Siri activeren door op het touchscreen of de spraakcommandotoets op het stuurwiel te drukken. Met Siri hebt u toegang tot al uw contacten, kunt u bellen en kunt u berichten afluisteren en dicteren zonder naar uw iPhone te hoeven kijken.

Met Apple CarPlay kunnen bovendien bepaalde muziekapps zoals Spotify of Stitcher tijdens het rijden worden gebruikt.

ANDROID AUTO

747x322_android-auto-logo-custom

Om Android Auto™ te kunnen gebruiken moet uw auto of een naderhand in uw auto gemonteerd audiosysteem compatibel zijn met Android Auto™ en moet uw smartphone beschikken over het Android-besturingssysteem versie 5.0 (Lollipop) of hoger.

Als u uw Android-smartphone verbindt met een compatibele auto of een compatibel audiosysteem, worden de apps dankzij Android Auto™ weergegeven op het scherm van de auto.

 

De Android Auto app zal binnenkort te downloaden zijn in de Google Play Store op uw smartphone!

MIRRORLINK®

747x322_Mirror_Link

Met MirrorLink® kunt u de apps** op uw smartphone* gemakkelijk en veilig gebruiken via het touchscreen van uw auto: navigatie, handige apps voor onderweg, muziek, telefoon enz.

De apps zijn actief op uw smartphone, maar worden weergegeven op het scherm van uw auto en het geluid wordt weergegeven via de luidsprekers van het audiosysteem.

Zo kunt u onderweg een groot aantal populaire apps gebruiken, in een format dat is aangepast aan het autorijden, voor een nog veiligere bediening.

* indien compatibel
** alleen compatibele apps

Hoe moet ik mijn Citroën C1 updaten?

Uw Citroën C1 is uitgerust met de functie Mirror Screen waarmee u onderweg via het 7 inch touchscreen gebruik kunt maken van uw compatibele smartphone.

Vanaf nu biedt deze functie nog meer mogelijkheden: uw 7 inch touchscreen werkt nu ook met een aantal nieuwe modellen smartphones en nieuwe apps.

Wilt u hier meteen al van profiteren? Maak dan een afspraak bij uw dealer voor een software-update van uw 7 inch touchscreen naar versie 1.1 van MirrorLink®.

Citroën C1
Top