Verwijzing in seconden

PROGRESSIEVE HYDRAULISCHE AANSLAGEN

Met het Citroën Advanced Comfort®-programma geeft Citroën een nieuwe en moderne invulling aan het begrip comfort dat perfect aansluit op uw verwachtingen: een licht interieur, connectiviteit, ergonomie, een ontspannen en comfortabel rijgedrag enz. De vering met progressieve hydraulische aanslagen, die alle oneffenheden in het wegdek gladstrijkt, past uitstekend in deze nieuwe visie op comfort.
1500x500.jpg

HOE WERKT HET?

Veercomfort zit in het DNA van Citroën. Het merk heeft nu een eenvoudige oplossing ontwikkeld die oneffenheden in het wegdek onberispelijk absorbeert. Door twee hydraulische aanslagen toe te voegen - één voor de uitgaande slag en één voor de ingaande slag - kan de wielophanging de gaten en hobbels in de weg beter dempen.

Bij kleine oneffenheden
De schroefveren en schokdempers dempen de verticale bewegingen zonder de hydraulische aanslagen te gebruiken. Door toepassing van deze aanslagen konden de ingenieurs van Citroën kiezen voor langere veerwegen. Dit zorgt voor het "vliegend tapijt"-effect, waardoor het lijkt of de auto over de weg zweeft.

Bij grote oneffenheden
De schroefveren en schokdempers werken samen met de hydraulische aanslagen voor de uitgaande en ingaande slag. De aanslagen dempen op progressieve wijze de bewegingen zonder dat harde schokken aan het einde van de veerweg voelbaar zijn. In tegenstelling tot conventionele mechanische aanslagen, die de energie absorberen maar ook gedeeltelijk teruggeven, absorberen de hydraulische aanslagen de energie en voeren ze die af zonder terugstuit-effect.
597x597_2.jpg

EEN INNOVATIE VAN CITROËN VOOR EEN NOG BETER COMFORT.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Al bijna een eeuw lang innoveert Citroën op het gebied van autovering: beperking van de carrosseriebewegingen, betere demping, optimale wegligging enz. Ontdek de ambities van het Citroën Advanced Comfort®-programma!
1500x646_2.jpg
Top