Verwijzing in seconden

WELKE TYPE AUTO PAST BIJ U?

Al bijna 100 jaar is Citroën een innovatief en grensverleggend merk op het gebied van comfort, uitgesproken design, nuttige technologieën en uiteraard ook veiligheid. Naar welk type auto gaat uw voorkeur uit? De ruimte van een MPV, de wendbaarheid van een stadsauto, de hoge instap en zitpositie in een SUV of wellicht de vele voordelen van elektrisch autorijden? Ontdek het complete gamma van Citroën en vind het type auto die bij u en uw mobiliteitswensen past.

MPV-modellen

MPV-modellen

MPV-modellen

Comfortabele ruimtewagens met maximale flexibiliteit. Onverslaanbaar in ergonomie met maximale bagagecapaciteit en tot 7 zitplaatsen.

Stadsauto's

Stadsauto's

Stadsauto's

Met de stadsauto's uit het gamma van Citroën wordt het rijden en parkeren in drukke steden kinderspel. Bent u klaar om de stadsjungle te trotseren?

Gezinsauto's

Gezinsauto's

Gezinsauto's

Combineer compacte buitenmaten met een ruim interieur. Een moderne interpretatie van een elegante hatchback met SUV stylingelementen.

Combi's

Combi's

Combi's

Groot volume combi’s met 5, 7 of 9 zitplaatsen. Combineer het comfort van een personenauto met de enorme ruimte van een combi, ideaal voor een groot gezin of uitstapjes met vrienden.

Elektrische en hybride modellen

Elektrische en hybride modellen

Elektrische en hybride modellen

Ga voor een grote actieradius met 100% Elektrisch of de onderbelicht hybride; een ideale combinatie van elektrisch rijden in de stad en een benzinemotor voor de lange afstanden.

SUV

SUV

SUV

Sportief en krachtig design die past bij een moderne lifestyle met comfortabele hoge zitpositie en instap.

Camping cars

Camping cars

Camping cars

Wat gaat er boven een Citroën als u met volle teugen van uw vakanties wilt genieten? Citroën werkt samen met een groot aantal Europese camperfabrikanten en levert speciaal voor de constructie en inrichting van uw camper ontwikkelde basisvoertuigen.

Top