Verwijzing in seconden

WELK TYPE AUTO ZOEKT U?

Al bijna 100 jaar is Citroën een innovatief en grensverleggend merk op het gebied van comfort, design, nuttige technologieën, prestaties en uiteraard ook veiligheid. Naar welke type auto gaat uw voorkeur uit? Naar de elegantie van een berline, het comfort van een MPV, de wendbaarheid van een stadsauto, het design van een crossover of wellicht de vele voordelen van elektrisch autorijden? Ontdek het complete gamma van Citroën en vind het type auto die bij u en uw mobiliteitswensen past.

Monospace-citroen.jpg

Zoekt u een comfortabele auto voor dagelijks gebruik of voor lange reizen met het gezin? Maak dan kennis met het comfort van de MPV-modellen van Citroën.

Citadine-citroen.jpg

Met de stadsauto's uit het gamma van Citroën wordt het rijden en parkeren in drukke steden kinderspel. Bent u klaar om de stadsjungle te trotseren?

berline-citroen.jpg

Ranke lijnen, een dynamisch silhouet, een hoogwaardig interieur en unieke rijsensaties... Ontdek de elegantie van de berlines van Citroën.

Compacte-citroen.jpg

In de stad of op de snelweg, alleen of met passagiers. Profiteer van de veelzijdigheid en het comfort van de compacte modellen uit het gamma van Citroën.

voiture-7-places-citroen.jpg

Zoekt u een ideale auto voor uw vakanties met het gezin of uitstapjes met vrienden? Profiteer van de flexibiliteit en de ruimte van een auto met 7 zitplaatsen.

Electrique-citroen.jpg

De elektrische kleine stadsauto's en bedrijfswagens van Citroën zijn volledig elektrisch aangedreven auto's met een gedurfd design, die een optimaal rijcomfort bieden.

Familiale-citroen.jpg

Heeft uw gezin weinig ruimte in de auto? Zoekt u een stationwagen of combi met 5, 7 of 9 zitplaatsen? Maak dan kennis met het gamma ruime gezinsauto's van Citroën.

SUV-citroen.jpg

Ontdek de eigenzinnigheid, het design, het comfort, de kracht en het moderne karakter van de Citroën C4 Cactus, de ideale SUV van Citroën.

De Automaat van Citroën en DS

In een auto met automaat zit u meer ontspannen achter het stuur, omdat u niet meer hoeft te schakelen. Zo heeft u alle aandacht voor de weg.

De Ruime Hatchback van Citroën en DS

Een hatchback heeft een grote achterklep, waardoor de bagageruimte gemakkelijk te beladen is. Kies uit een 3- of 5-deurs, of ga voor een cabrio!

Hoge Instap Citroën en DS

Veel van onze modellen hebben een gemakkelijke instap en hoge zit. Bovendien zijn ze voorzien van ergonomische en comfortabele stoelen.

Zuinige auto Citroën en DS

PSA Citroën Peugeot is begaan met het milieu, zo behaalde wij in 2014 de laagste gemiddelde CO2-uitstoot per auto in Europa. Dit is een prestatie om trots op te zijn!

Top