Verwijzing in seconden

WELK TYPE AUTO ZOEKT U?

Al bijna 100 jaar is Citroën een innovatief en grensverleggend merk op het gebied van comfort, design, nuttige technologieën, prestaties en uiteraard ook veiligheid. Naar welke type auto gaat uw voorkeur uit? Naar de elegantie van een berline, het comfort van een MPV, de wendbaarheid van een stadsauto, het design van een crossover of wellicht de vele voordelen van elektrisch autorijden? Ontdek het complete gamma van Citroën en vind het type auto die bij u en uw mobiliteitswensen past.

MPV-modellen

Zoekt u een comfortabele auto voor dagelijks gebruik of voor lange reizen met het gezin? Maak dan kennis met het comfort van de MPV-modellen van Citroën.

Stadsauto's

Met de stadsauto's uit het gamma van Citroën wordt het rijden en parkeren in drukke steden kinderspel. Bent u klaar om de stadsjungle te trotseren?

Berlines

Ranke lijnen, een dynamisch silhouet, een hoogwaardig interieur en unieke rijsensaties... Ontdek de elegantie van de berlines van Citroën.

Compacte modellen

In de stad of op de snelweg, alleen of met passagiers. Profiteer van de veelzijdigheid en het comfort van de compacte modellen uit het gamma van Citroën.

Citroën modellen met 7 zitplaatsen

Zoekt u een ideale auto voor uw vakanties met het gezin of uitstapjes met vrienden? Profiteer van de flexibiliteit en de ruimte van een auto met 7 zitplaatsen.

Elektrische Modellen

De elektrische kleine stadsauto's en bedrijfswagens van Citroën zijn volledig elektrisch aangedreven auto's met een gedurfd design, die een optimaal rijcomfort bieden.

Gezinsauto's

Heeft uw gezin weinig ruimte in de auto? Zoekt u een stationwagen of combi met 5, 7 of 9 zitplaatsen? Maak dan kennis met het gamma ruime gezinsauto's van Citroën.

SUV

Ontdek de eigenzinnigheid, het design, het comfort, de kracht en het moderne karakter van de Citroën C4 Cactus, de ideale SUV van Citroën.

Auto's met automaat

In een auto met automaat zit u meer ontspannen achter het stuur, omdat u niet meer hoeft te schakelen. Zo heeft u alle aandacht voor de weg.

Hatchbacks

Een hatchback heeft een grote achterklep, waardoor de bagageruimte gemakkelijk te beladen is. Kies uit een 3- of 5-deurs, of ga voor een cabrio!

Auto's met hoge instap

Veel van onze modellen hebben een gemakkelijke instap en hoge zit. Bovendien zijn ze voorzien van ergonomische en comfortabele stoelen.

Zuinige auto Citroën en DS

PSA Citroën Peugeot is begaan met het milieu, zo behaalde wij in 2014 de laagste gemiddelde CO2-uitstoot per auto in Europa. Dit is een prestatie om trots op te zijn!

Top