Verwijzing in seconden

CITROËN GAAT VERDER MET DE MODELLEN UIT DE C-SERIES

Na de C3 Aircross SUV, C4 Cactus en de Nieuwe C3, komt Citroën nu met de nieuwe speciale serie Citroën C5 Aircross SUV C-Series, die de C van het Citroën merk, het ultime comfort en het design van de modellen uitstraalt. De auto onderscheidt zich door zijn unieke persoonlijkheid, comfort en flexibiliteit in ruimte: Progressive Hydraulic Cushions®, Advanced Comfort-stoelen, 3 individuele achterstoelen, de grootste bagageruimte in zijn klasse en 20 rijhulp-technologieën.

De vele personalisatiemogelijkheden dankzij het design van de C5 Aircross SUV

De vele personalisatiemogelijkheden dankzij het design van de C5 Aircross SUV

C5 Aircross SUV C-Series wordt geïntroduceerd met een scala nieuwe kleuraccenten in het Colour Pack, Anodise Deep Red, bestaande uit geanodiseerde dieprode kleuraccenten op de Airbumps®, voorbumpers en dakrails. De kenmerkende "C-Series" badge in reliëf siert de zijschermen. De C5 Aircross C-Series is verkrijgbaar in Polar White, Pearl White, Steel Grey, Platinum Grey, Perla Nera Black en een tweekleurige versie, waarbij een Perla Nera Black dak wordt gecombineerd met andere carrosseriekleuren.

Interieur_CL.19.036.002_597X500

Een speciaal interieur

voor de "C-Series"

Het grijze TEP-dashboard wordt gecombineerd met een band met witte stiksels. De Advanced Comfort-stoelen, met witte stiksels en een contrasterende rode horizontale band aan de bovenkant van de rugleuningen, komen goed tot hun recht. Het ontwerp is afgewerkt met speciale zwarte vloermatten met rode stiksels voor en achter. Citroën C5 Aircross SUV C-Series biedt ook rijhulptechnologieën zoals het Pack Drive Assist met onder andere Adaptive Cruise Control met STOP & GO functie (i.c.m. EAT8), Active Safety Brake, Grootlicht assistent. De C-Series wordt daarnaast uitgerust met standaard metallic lak naar keuze.

Top