Verwijzing in seconden

Elektrische auto’s van Citroën

Citroën: Elektrische auto's

Overweegt u een nieuwe elektrische auto te kopen? Op deze pagina leest u over een aantal belangrijke onderwerpen met betrekking tot elektrisch rijden, zoals actieradius, rijcomfort en opladen. Zo kunt u zich goed oriënteren op de verschillende mogelijkheden.

VOORDELEN VAN ELEKTRISCHE AUTO'S

Geen tankstations, motorlawaai en uitlaatgassen meer. Denk milieubewust! Stap over op schone energie met de elektrische compacte stadsauto, cabriolet of stadsbestelwagen uit het gamma van Citroën. Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: bescheiden afmetingen, een korte oplaadtijd en een actieradius die groot genoeg is voor uw dagelijkse ritten. De perfecte combinatie van creativiteit en technologie die vandaag al gestalte geeft aan de uitdagingen van morgen!

 

Elektrisch rijden anno 2019

In een elektrische auto rijden is niet alleen goed voor het milieu. Als u zakelijk rijdt (lease) betekent het namelijk ook dat u een lage bijtelling betaalt. In 2019 is de bijtellingsregeling namelijk zo dat de bijtelling op auto's die volledig elektrisch rijden slechts 4% bedraagt. Ook Citroën E-Berlingo Multispace, Citroën Berlingo Electric en Citroën C-Zero vallen onder deze bijtellingsregeling. Bent u op zoek naar een leaseauto voor zakelijk gebruik? Bekijk de mogelijkheden op business.citroen.nl/zakelijkelease. Wilt u liever Private Leasen? Kijk dan op privatelease.citroen.nl.

 

Een volledig elektrische aandrijving

Een volledig elektrische aandrijving

 

Profiteer van een uniek rijcomfort dankzij de Full Electric-aandrijflijn. Uw elektrische auto rijdt zowel in de stad als op buitenwegen geruisloos en is uitermate wendbaar. Dankzij de topsnelheid van 130 km/h en een actieradius van 150 tot 170 km (afhankelijk van het model), is uw elektrische auto niet alleen ideaal in de stad, maar kan hij ook uitstekend voor langere ritten worden gebruikt. Voor de elektrische auto's van Citroën geldt een garantie van 8 jaar of 100.000 km op de tractiebatterij.

Gemakkelijk opladen

Gemakkelijk opladen

 

Uw elektrische Citroën kan aangesloten op een laadpaal bij een openbaar oplaadpunt of thuis op een normaal 230V-stopcontact. Bovendien wordt de tractiebatterij onderweg bijgeladen doordat bij het decelereren en afremmen kinetische energie in elektrische energie wordt omgezet. Een gemakkelijkere, schonere en goedkopere manier van autorijden.

Auto's met een stijlvol design

Auto's met een stijlvol design

Citroën biedt een ruime keuze aan elektrische auto's, van een compacte stadsauto tot een comfortabele en veelzijdige bestelwagen. Ontdek het pure en stadse design van Citroën C-Zero, de vooruitstrevende en milieubewuste stadsauto. Als volledig elektrische stadsbestelwagen laat Citroën Berlingo Electric u verrassen door zowel zijn comfortabele cabine als zijn grote laadruimte. Eigenschappen die bij uw werk dagelijks van pas komen!

Citroën C-Zero

CITROËN C-ZERO

Een gebogen daklijn, een groot glasoppervlak, vloeiende en ronde vormen... Ontdek Citroën C-Zero, de 100% elektrische stadsauto met een eigenzinnige stadse look.

Dankzij de compacte afmetingen (lengte slechts 3,48 m) vindt Citroën C-Zero overal zijn weg. Desondanks biedt hij 4 volwaardige zitplaatsen, talloze opbergmogelijkheden en een bagageruimte van 166 liter.

Een compacte auto die ideaal is voor gebruik in de stad en voor korte dagelijkse ritten!

CITROËN Berlingo Electric

Citroën Berlingo Electric is als bedrijfswagen het pasklare antwoord op al uw professionele vervoerswensen. Een expressieve grille, harmonieuze lijnen, twee schuifdeuren en een grote laadruimte... Met Citroën Berlingo Electric rijdt u 100% elektrisch in een functionele en stijlvolle bedrijfswagen!

Citroën Berlingo Electric

Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Utrecht moedigen het gebruik van elektrisch vervoer aan. Dit zorgt voor een schonere en stillere stad. Bezoek de website van uw gemeente en ontdek de verdere voordelen van elektrisch rijden.

Citroën: Amsterdam is klaar voor électrique
  • De snelste route naar een parkeervergunning
  • Meer dan 2.000 openbare oplaadpunten 
Citroën: Rotterdam is klaar voor électrique
  • Eenvoudig een openbaar oplaadpunt aanvragen bij uw woon- of werkplek
  • Meer dan 1.500 openbare oplaadpunten
Citroën: Utrecht is klaar voor électrique
  • Gratis parkeren bij een openbaar oplaadpunt
  • Meer dan 600 openbare oplaadpunten
Top