Doorgaan
Onderhoud van uw auto en services

CITROËN SERVICES

Ons landelijk dekkende netwerk van Erkend Reparateurs biedt u tal van exclusieve services en onderhoudspakketten op maat aan zodat u uw auto in topconditie kunt houden. Zo kunt u veilig en comfortabel van uw Citroën genieten, iedere rit opnieuw.

SPECIALISTICH ONDERHOUD

Uw Citroën is bij onze experts in goede handen voor onderhoud. U kunt rekenen op de expertise van ons uitgebreide Citroën netwerk, originele onderdelen en gereedschap dat speciaal voor uw auto is ontwikkeld. Daarnaast bieden wij u vaste all-in tarieven en onderhoudspakketten op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Met de gratis MyCitroën app kunt u gemakkelijk het onderhoud beheren en uw voertuiggegevens raadplegen. Ook wordt u op de hoogte gehouden van seizoenaanbiedingen en speciale acties, afgestemd op het gebruik van uw auto. 

Voor zorgeloos rijden kiest u de service van het Citroën-netwerk!

ONDERHOUDSPAKKETTEN OP MAAT

Voor het allerbeste onderhoud van uw auto bieden wij all-in onderhoudspakketten inclusief onderdelen en arbeidsloon. Met deze onderhoudspakketten op maat, bijvoorbeeld voor motorolie verversen, APK-controle, ruitenwisserbladen vervangen of voorruitreparatie, past Citroën zich aan uw wensen aan. 

 

Voor een optimale prijs-kwaliteitsverhouding, kunt u kiezen uit:
 

  • De onderhoudspakketten met originele onderdelen van Citroën, waarmee u bent verzekerd van de beste kwaliteit voor het onderhoud van uw auto. 
  • De Citroën Advantage-onderhoudspakketten voor auto's van 5 jaar en ouder, met door Citroën geselecteerde en goedgekeurde Eurorepar multimerk-onderdelen. 

EEN NIEUWE ERVARING MET MY CITROËN

Met de MyCitroën app, die beschikbaar is via de App Store (Apple) of de Play Store (Android), profiteert u van talloze services die het onderhoud van uw Citroën gemakkelijker maken. De app waarschuwt u als uw Citroën aan een onderhoudsbeurt toe is en biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk online een afspraak te maken of een offerte aan te vragen bij een Citroën Erkend Reparateur.Ook profiteert u van aanbiedingen en exclusieve services, afgestemd op uw Citroën. 

ACTIES EN AANBIEDINGEN

Ontdek onze seizoenaanbiedingen en speciale acties voor het onderhoud van uw Citroën. 

HET LOYALTY-PROGRAMMA VAN CITROËN

Citroën beloont zijn trouwe klanten. Daarom kunt u bij bepaalde onderhoudswerkzaamheden bij Citroën profiteren van een cadeaukaart. Deze cadeaukaart geeft u recht op korting op bijvoorbeeld banden, een onderhoudsbeurt of een voorruitreparatie of een tegoed dat u bij de werkplaats kunt besteden. Daarnaast hebt u met elke cadeaukaart recht op een jaar lang gratis pechhulpverlening. Wat wilt u nog meer?

APK-CONTROLE

Laat uw auto vakkundig controleren met een heldere prijsopgave vooraf. 
Meer informatie

MYCITROËN CARD

Met de MyCitroën Card ontvangt u zekerheid en veel voordeel. 
Meer inormatie

CITROËN ZEKERHEIDSCHECK

De Zekerheidscheck bestaat uit een 29-puntencheck, uitgevoerd door Citroën professionals 
Meer informatie

CITROËN AANKOOPKEURING

Kies voor de Citroën aankoopkeuring bij aanschaf van een gebruikte Citroën. 
Meer informatie

CITROËN INSTRUCTIEBOEKJE

Uw instructieboekje altijd bij de hand met MyCitroën. 
Meer informatie