Verwijzing in seconden

Commerciële garantie

Een uitgebreid garantiepakket voor uw nieuwe auto

Het uitgebreide garantiepakket van Citroën bestaat uit: 2 jaar volledige commerciële garantie met Citroën Assistance, 3 jaar lakgarantie (2 jaar bij bedrijfswagens), 12 jaar carrosseriegarantie (5 jaar bij bedrijfswagens).

Commerciële garantie

Commerciele_garantie-750x423

Na aankoop van een nieuwe Citroën profiteert u van 2 jaar commerciële garantie. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profiteert u van de hulpverlening van Citroën Assistance. Na afloop kunt u de garantie verlengen met MyCITROËN FreeDrive.

Lakgarantie

MyCITROËN FreeDrive verlengde garantie en servicecontract

De lakgarantie dekt eventuele problemen met de lak of de vernis als gevolg van een product- en/of fabricagefout. Eventueel aangetaste delen worden geheel gratis gerepareerd. Bij een personenauto profiteert u 3 jaar van deze garantie, bij een bedrijfswagen heeft de lakgarantie dezelfde looptijd als de fabrieksgarantie.

Carrosseriegarantie

carrosseriegarantie-750x423

De carrosseriegarantie dekt eventuele problemen die ontstaan als gevolg van doorroesten van binnenuit. Uw auto wordt gratis gerepareerd, of de door corrosie aangetaste delen worden gratis vervangen. De looptijd van deze garantie is maar liefst 12 jaar bij personenauto’s en 5 jaar bij bedrijfswagens.


Top