Verwijzing in seconden

CITROËN COMMERCIËLE GARANTIE

Het uitgebreide garantiepakket van Citroën bestaat uit: 2 jaar volledige commerciële garantie met Citroën Assistance, 2 jaar lakgarantie (2 jaar bij bedrijfswagens), 12 jaar carrosseriegarantie (5 jaar bij bedrijfswagens).


Commerciële garantie

Commerciële garantie

Na aankoop van een nieuwe Citroën profiteert u van 2 jaar commerciële garantie. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profiteert u van de hulpverlening van Citroën Assistance. Na afloop kunt u de garantie verlengen met MyCITROËN FreeDrive.

Lakgarantie

Lakgarantie

De lakgarantie dekt eventuele problemen met de lak of de vernis als gevolg van een product- en/of fabricagefout. Eventueel aangetaste delen worden geheel gratis gerepareerd. Bij een personenauto profiteert u 2 jaar van deze garantie, bij een bedrijfswagen heeft de lakgarantie dezelfde looptijd als de fabrieksgarantie.

Carrosseriegarantie

Carrosseriegarantie

De carrosseriegarantie dekt eventuele problemen die ontstaan als gevolg van doorroesten van binnenuit. Uw auto wordt gratis gerepareerd, of de door corrosie aangetaste delen worden gratis vervangen. De looptijd van deze garantie is maar liefst 12 jaar bij personenauto’s en 5 jaar bij bedrijfswagens.


Top