Verwijzing in seconden

AC_Bandencheck_1200x400

GRATIS BANDENCHECK

Hoe vaak u uw Citroën de laatste tijd ook heeft gebruikt, bandenslijtage komt in alle vormen voor. Dit is zowel bij intensief gebruik van uw auto als bij langdurig stilstaan/ouderdom mogelijk. De komende tijd is het wellicht ook moeilijk te voorspellen hoe vaak u uw Citroën nodig heeft. Eén ding is wel zeker: veiligheid boven alles! Daarom kunt u nu langskomen voor de GRATIS bandencheck bij de Citroën Erkend Reparateur.

Onze specialistische monteurs controleren de banden en zullen u adviseren of uw banden nog in orde zijn of toe zijn aan vervanging. Mochten de banden toe zijn aan vervanging, dan biedt uw Erkend Reparateur een uitgebreid assortiment aan banden. Van premium tot budget, passend bij ieders budget én tijdelijk extra voordelig! U krijgt namelijk de 4de band gratis of de tweede band voor de helft van de prijs.*

Winter-, zomer- of all-season banden?

Verkeersveiligheid is van levensbelang. In de zomer rijdt u het veiligst op zomerbanden. Deze banden zijn speciaal gemaakt voor een kortere remweg bij hogere temperaturen. Bij temperaturen onder de zeven graden wordt het u aangeraden om winterbanden onder de auto te plaatsen. Als u zomer- en de winterbanden afwisselt, doet u bijna twee keer langer met uw zomerbanden dan normaal.

 

Afhankelijk van uw rijgedrag en kilometrage in de winter, kunt u kiezen voor all-season banden. All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. Deze banden verslijten sneller in de zomer dan zomerbanden maar hebben in de winter meer grip op nat wegdek. Als u voor all-season banden kiest is het wisselen van banden gedurende de seizoenen niet meer nodig. All-season is geen alternatief voor winterbanden maar een aanvulling op een zomerband voor meer veiligheid het gehele jaar door, voor als u geen winterbanden nodig heeft.

 

 

EUROREPAR Reliance

VERSTANDIGE & BETAALBARE KEUZE

Naast bekende, premium bandenmerken als BRIDGESTONE, GOODYEAR, CONTINENTAL en MICHELIN kan uw Citroën Erkend Reparateur nu ook een nieuw merk band leveren. EUROREPAR Reliance. Een alternatieve keuze voor een ander budget, en andere wensen op het gebied van rijgedrag en/of kilometrage.

Vraag uw Citroën Erkend Reparateur naar de beschikbaarheid en prijzen voor uw auto en uw budget.

 

ROBUUSTE, BRANDSTOFBESPARENDE EN VEILIGE BANDEN MET DE PERFECTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING.

 

Forfait pneumatiques Kwaliteit/Prijs Forfait pneumatiques Veiligheid
Forfait pneumatiques Levensduur Forfait pneumatiques Grip op een nat wegdek
Forfait pneumatiques Brandstofverbruik Forfait pneumatiques Geluidcomfort
EUROREPAR Reliance
Top