Verwijzing in seconden

AC_Bandencheck_1200x400

TIJD VOOR DE BANDENCHECK

Hoe vaak u uw Citroën de laatste tijd ook heeft gebruikt, bandenslijtage komt in alle vormen voor. Dit is zowel bij intensief gebruik van uw auto als bij langdurig stilstaan/ouderdom mogelijk. De komende tijd is het wellicht ook moeilijk te voorspellen hoe vaak u uw auto nodig heeft. Eén ding is wel zeker: veiligheid boven alles! Kom daarom langs voor een bandencheck bij uw Citroën dealer.

 

ALTIJD DE JUISTE BANDEN VOOR UW CITROËN

Bij het wisselen van het seizoen, hoort ook het wisselen van uw banden. Ieder seizoen vraagt namelijk om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. De Citroën dealer voorziet u graag van advies. Daarbij krijgt u altijd vooraf te horen wat de kosten zijn voor montage en balanceren, dus geen onverwachtse kosten achteraf. En zeker zo belangrijk, met de technische kennis van een dealer kiest u voor veiligheid en zekerheid.

 

Winter-, zomer- of all-season banden?

Verkeersveiligheid is van levensbelang. In de zomer rijdt u het veiligst op zomerbanden. Deze banden zijn speciaal gemaakt voor een kortere remweg bij hogere temperaturen. Bij temperaturen onder de zeven graden wordt het u aangeraden om winterbanden onder de auto te plaatsen. Als u zomer- en de winterbanden afwisselt, doet u bijna twee keer langer met uw zomerbanden dan normaal.

Afhankelijk van uw rijgedrag en kilometrage in de winter, kunt u kiezen voor all-season banden. All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. Deze banden verslijten sneller in de zomer dan zomerbanden maar hebben in de winter meer grip op nat wegdek. Als u voor all-season banden kiest is het wisselen van banden gedurende de seizoenen niet meer nodig. All-season is geen alternatief voor winterbanden maar een aanvulling op een zomerband voor meer veiligheid het gehele jaar door, voor als u geen winterbanden nodig heeft.

 

EUROREPAR Reliance

VERSTANDIGE & BETAALBARE KEUZE

Naast bekende, premium bandenmerken als BRIDGESTONE, GOODYEAR, CONTINENTAL en MICHELIN kan uw Citroën Erkend Reparateur nu ook een nieuw merk band leveren. EUROREPAR Reliance. Een alternatieve keuze voor een ander budget, en andere wensen op het gebied van rijgedrag en/of kilometrage.

Vraag uw Citroën Erkend Reparateur naar de beschikbaarheid en prijzen voor uw auto en uw budget.

 

ROBUUSTE, BRANDSTOFBESPARENDE EN VEILIGE BANDEN MET DE PERFECTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING.

 

Forfait pneumatiques Kwaliteit/Prijs Forfait pneumatiques Veiligheid
Forfait pneumatiques Levensduur Forfait pneumatiques Grip op een nat wegdek
Forfait pneumatiques Brandstofverbruik Forfait pneumatiques Geluidcomfort
EUROREPAR Reliance
James Bond actie

James Bond actie

U krijgt bij aankoop van VREDESTEIN banden tijdelijk een nationale bioscoopbon cadeau! Bij aankoop van vier banden bedraagt deze bon € 25 en bij aankoop van twee banden €12,50. Ga naar www.vredestein.nl/bioscoopbon, vul het online formulier in en upload een kopie van uw aankoopbewijs. Actie is van toepassing op alle aankopen van 1 november t/m 31 december 2020. Ga naar www.vredestein.nl/bioscoopbon voor de actievoorwaarden.

 

 

Top