Verwijzing in seconden

ONTDEK ONS AANBOD CITROËN ONDERDELEN

Originele onderdelen

ZODAT U ALTIJD KUNT BLIJVEN VERTROUWEN OP UW AUTO

Kwaliteit, veiligheid en milieubewustzijn staan bij Citroën hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage een keuze heeft uit diverse assortimenten onderdelen bij onderhoud en reparatie. Maak kennis met ons aanbod en de voordelen of laat u vrijblijvend adviseren door de Citroën dealer.

CIRCULAR ECONOMY ONDERDELEN

 

 

Het inzamelen van gebruikte onderdelen voor hergebruik en optimale recycling maakt deel uit van het streven om de hoeveelheid afvalstoffen te beperken. Deze zogenoemde ruildelen worden gereviseerd volgens een strikt revisieproces en zijn afkomstig van Citroën dealers. De kwaliteit van onze gereviseerde onderdelen uit het Circular Economy assortiment is zo goed als nieuw, maar veel voordeliger én het draagt bij aan de bescherming van het milieu. Ook krijgt u 12 maanden garantie op Circualar Economy onderdelen.

Bekijk onze video voor meer uitleg over de Circular Economy onderdelen.

EUROREPAR ONDERDELEN

Eurorepar onderdelen

Eurorepar onderdelen zijn ontwikkeld voor de Citroën van 5 jaar en ouder. Al deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu en zijn gemiddeld 20-30% goedkoper.

Top