Verwijzing in seconden

APK-controle

Vakkundig, snel en voordelig

Een goede conditie van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom wordt uw Citroën bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) uitvoerig gecontroleerd. Ook wordt bekeken of uw auto geen onnodige uitstoot produceert.

De APK kunt u het beste laten uitvoeren bij de Citroën Erkend Reparateur, hier werken door Citroën getrainde en gecertificeerde APK-keurmeesters die uw Citroën als geen ander kennen. Mochten er aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Zo is uw Citroën is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

 

KOSTEN APK-CONTROLE

  • RDW-erkende APK-controle voor slechts € 29,95, incl. BTW en afmeldkosten
  • Inclusief eventuele kosten voor viergas- of roetmeting
  • APK –controle inbegrepen bij MyCitroën Card

 

APK-controle

APK inbegrepen met MyCitroën Card

Bent u in het bezit van een MyCitroën Card? Dan is de APK-controle bij uw Citroën Erkend Reparateur inbegrepen. Ook heeft u met de MyCitroën Card recht op pechhulp.

APK in combinatie met onderhoud

Een APK is een uitgebreide controle, maar geen onderhoudsbeurt. Mocht uw Citroën ook toe zijn aan een onderhoudsbeurt, dan adviseren wij om de APK te combineren met een standaard onderhoudsbeurt. Uw Citroën wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op overige vitale onderdelen. Wel zo’n veilig gevoel!

PERIODIEKE CHECKS VOOR UW CITROËN

Houdt uw auto in topconditie

  • Staat u op het punt om met uw auto op vakantie te gaan?
  • Wilt u zorgeloos de winter door met uw auto?
  • Of wilt u gewoon weten hoe het met uw Citroën gesteld is?

 

De Citroën Erkend Reparateur heeft voor elke situatie de juiste check.

 

Top