Verwijzing in seconden

APK BIJ DE CITROËN ERKEND REPARATEUR

ONZE VAKMENSEN KENNEN UW AUTO IMMERS ALS GEEN ANDER

Een goede conditie van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom wordt uw auto bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) uitvoerig gecontroleerd. Dan wordt ook bekeken of uw auto geen onnodige uitstoot produceert.

Voor de APK-controle van uw Citroën voor slechts € 29,95* is de Citroën Erkend Reparateur het beste adres. Daar werken officiële APK-keurmeesters die uw auto bovendien als geen ander kennen. En mocht er onverhoopt iets aan uw auto mankeren, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Uw Citroën is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

Goed om te weten: Wanneer u in het bezit bent van een MyCITROËN CARD is de APK-controle bij de Citroën Erkend Reparateur gratis.

*Adviesprijs inclusief BTW en inclusief afmeldkosten en eventuele kosten voor viergas- of roetmeting

 

 

Voorwaarden APK
onderhoud_apkx750

Periodieke checks voor uw Citroën

Zo blijft uw auto altijd in topconditie

  • Staat u op het punt om met uw auto op vakantie te gaan? 
  • Wilt u zorgeloos de winter door met uw auto? 
  • Of wilt u gewoon weten hoe het met uw Citroën gesteld is?

De Citroën Erkend Reparateur heeft voor elke situatie de juiste check. En voor houders van de MyCITROËN Card zijn deze meestal gratis.

Aircocheck

De airconditioning in uw auto bewijst zowel in de zomer als in de winter haar dienst. In de zomer zorgt ze voor een prettig klimaat in uw auto, in de winter zorgt de airco ervoor dat het vocht dat in de lucht zit beter uit uw auto wordt afgevoerd. Voor een goede werking en het behoud van het aircosysteem is het belangrijk uw airconditioning het hele jaar door regelmatig te gebruiken en deze eens in de twee jaar te laten controleren. Door (onregelmatig) gebruik, vervuiling en condens kan de koelcapaciteit afnemen en kan er schimmelvorming ontstaan. Met de aircocheck controleren de Citroën-technici het complete aircosysteem.

 

  • € 29,00 Airco controle
  • € 39,00 Airco reiniging 
  • € 139,00 Airco controleren en vullen (R134a) 
  • € 279,00 Airco controleren en vullen (R1234Y) 
  • € 179,00 Airco controleren, reinigen en vullen (R134a)
  • € 299,00 Airco controleren, reinigen en vullen (R1234Y)

 

R134a is een vulmiddel voor de airco wat over enige tijd niet meer is toegestaan door milieu wetgevingR1234Y is het vervangende middel. 

*De getoonde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW.


Het interieurfilter

In het verkeer wordt u omringd door uitlaatgassen, en andere vormen van luchtvervuiling. Dit is slecht voor uw gezondheid. Dit is de reden dat er in uw airco een interieurfilter is geplaatst. Dit filter houdt dit soort luchtvervuiling tegen, zodat u schone lucht kunt inademen. Zorg er dus voor dat u regelmatig uw filter vervangt.

Bekijk hier meer informatie over het interieurfilter. 


Top