Verwijzing in seconden

De Citroën-onderhoudsbeurt is ontworpen om uw Citroën in optimale conditie te houden. Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf precies weet wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. Geen verrassingen achteraf!

Een Citroën-onderhoudsbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd, waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Voor een auto van 5 jaar en ouder kunt u kiezen voor originele of Economy onderdelen voor onderhoud en aanvullende werkzaamheden.

Financiële zekerheid

met vaste adviesprijzen voor onderhoud

Voorafgaand aan het onderhoud ontvangt u een prijsopgave. Mochten er onvoorziene, aanvullende werkzaamheden moeten worden verricht, dan wordt hiervoor altijd uw toestemming gevraagd.

Bij Citroën hanteren we vaste prijzen* voor de volgende werkzaamheden:

Basisonderhoudsbeurt C1 € 179
Basisonderhoudsbeurt C3 € 239
Basisonderhoudsbeurt overige modellen     € 269
APK-controle € 29,95

 

* Genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.

.

Is uw Citroën ouder dan 5 jaar?

Dan heeft u iets te kiezen

Voor auto’s vanaf 5 jaar en ouder bieden wij u een alternatief voor uw onderhoud:

Basisbeurt Economy C1, C2, C3, Saxo € 159*
Basisbeurt Economy C4, Berlingo, Xsara, Xantia    € 179*
Basisbeurt Economy C5, C6, C8, CX, etc. € 199*

 

Maak nu op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage zelf de keuze tussen originele of Economy onderdelen voor aanvullende werkzaamheden. 

*Genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.

 

Wilt u weten welke aanvullende werkzaamheden wij adviseren voor uw auto, klik dan op onderstaande knop en bereken online uw onderhoudskosten.

Citroën: Onderhoudsprijzen
Top