Verwijzing in seconden

CITROËN ONDERHOUDSBEURT

Geen verrassingen achteraf!

De Citroën onderhoudsbeurt is ontworpen om uw auto in optimale conditie te houden en wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide monteurs. Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf precies weet wat de onderhoudsbeurt van uw Citroën gaat kosten. Geen verrassingen achteraf!

De onderhoudsbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd, waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u.

 

Financiële zekerheid

met vaste adviesprijzen voor onderhoud

Voorafgaand aan het onderhoud ontvangt u een prijsopgave. Mochten er onvoorziene, aanvullende werkzaamheden moeten worden verricht, dan wordt hiervoor altijd uw toestemming gevraagd.

 

Bij Citroën hanteren we vaste prijzen*:

Basisonderhoudsbeurt C1 € 179
Basisonderhoudsbeurt C3 € 239
Basisonderhoudsbeurt overige modellen     € 269
APK-controle € 29,95

 

* Genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.

.

Is uw Citroën 5 jaar of ouder?

Dan heeft u iets te kiezen

Speciaal voor klanten met een Citroën van 5 jaar of ouder hebben wij de Basisbeurt Economy ontwikkeld. Door het gebruik van EUROREPAR onderdelen, bespaart u op de onderhoudsbeurt van uw Citroën. De EUROREPAR onderdelen, uit de Economy-range, zijn uitvoerig getest en voldoen zij aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U krijgt 2 jaar garantie op zowel het onderdeel als de eventuele arbeid.

* Basisbeurt Economy C1, C2, C3, Saxo € 159*
* Basisbeurt Economy C4, Berlingo, Xsara, Xantia    € 179*
* Basisbeurt Economy C5, C6, C8, CX, etc. € 199*

 

*Genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.

 

Maak op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage zelf de keuze tussen originele of Economy (EUROREPAR) onderdelen voor aanvullende werkzaamheden.

Wilt u weten welke aanvullende werkzaamheden wij adviseren voor uw auto, klik dan op onderstaande knop en bereken online uw onderhoudskosten.

 

Citroën: Onderhoudsprijzen
MyCitroën Card

MyCitroën Card

Na een Citroën basis onderhoudsbeurt (Origineel of Economy) kunt u de MyCitroën Card aanvragen, ongeacht de leeftijd van uw auto. De MyCitroën Card biedt veel voordelen, zoals geen kosten voor APK, tussentijdse checks, vloeistoffen bijvullen, bandenreparatie, lampjes vervangen en meer! De aanschaf van de MyCitroën Card is altijd in combinatie met Citroën Assistance Pechhulp NL-Plus of EUR-Premium.

Top