Verwijzing in seconden

CITROËN SNELSERVICE

Het kan iedere automobilist overkomen: een plotseling knallende uitlaatdemper, een lekke band of versleten remblokken. Zelfs bij zorgvuldig onderhoud kunnen onderdelen soms kapot gaan. Geen nood, want u kunt direct bij de Citroën-dealer terecht. We maken graag ruimte vrij in onze agenda om u snel van dienst te kunnen zijn en u weer veilig op weg te helpen.

Snelle reparaties en heldere prijsafspraken

Met Citroën Snelservice kunt u voor een aantal reparaties ook zonder afspraak terecht bij de Citroën-dealer. Zo wint u kostbare tijd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een technisch specialist, geheel volgens de voorschriften van de fabrikant.

Bovendien komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan: de Citroën-dealer hanteert voor een groot aantal werkzaamheden de landelijk geldende Citroën Pakketprijzen. U hoort vooraf hoe lang de reparatie duurt en wat de kosten zijn, inclusief arbeidsloon en btw. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Ga naar de Citroën-dealer om kennis te maken met het totale aanbod en de voordelen van Citroën Snelservice.

Autoverzekering 750x423

De voordelen van Citroën Snelservice

  • U wordt direct geholpen
  • Gratis diagnose
  • Snelle service
  • Duidelijke en scherpe prijzen
  • Met of zonder afspraak
  • Citroën Snelservice is er voor: olie verversen, accu, banden, remmen, uitlaatdelen, schokdempers, airconditioning, ruitreparatie en verlichting.
Top