Verwijzing in seconden

CIRCULAR ECONOMY ONDERDELEN

Het inzamelen van gebruikte onderdelen voor hergebruik en optimale recycling maakt deel uit van het streven om de hoeveelheid afvalstoffen te beperken. Deze zogenoemde ruildelen worden gereviseerd volgens een strikt revisieproces en zijn afkomstig van Citroën dealers.

Gereviseerde onderdelen: hoge kwaliteit voor scherpe prijzen

Gun onderdelen (tot het motorblok aan toe!) een tweede leven en draag bij aan de bescherming van het milieu: Ontdek onze Circular Economy onderdelen!

Er wordt 80% aan materialen bespaard en ten minste 50% minder energie verbruikt in vergelijking met de productie van een nieuw onderdeel.

De Circular Economy onderdelen zijn gereviseerd volgens een strikt revisieproces en afkomstig van Citroën dealers. Ze voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als originele onderdelen, maar u bent 30-40% voordeliger uit. Bovendien krijgt u 1 jaar garantie op zowel het onderdeel als arbeidsloon. Vraag uw Citroën Erkend Reparateur voor advies over de Circular Economy onderdelen.
wk0121-Circular-Economy-onderdelen-938x450

Gebruikte onderdelen: in goede staat en extra voordelig

Waarom zouden we gebruikte onderdelen die in goede staat verkeren weggooien?
Gebruikte onderdelen zijn voordeliger en dragen bij aan de bescherming van het milieu.
Vraag uw Citroën Erkend Reparateur naar de mogelijkheden.

Gebruikte onderdelen worden geselecteerd bij gerenommeerde partners. Ze zijn gegarandeerd in uitstekende staat en kunnen direct op of in uw auto worden gemonteerd.
Pieces_detachees.ok

Repareren of vervangen?

Zolang een defect onderdeel kan worden gerepareerd, krijgt dat uiteraard de voorkeur.

• Hiervoor hanteren wij pakketprijzen (inclusief onderdelen en arbeidsloon), zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

• Uw gerepareerde auto staat na een paar dagen weer voor u klaar. Infomeer naar mogelijke mobiliteitsoplossingen voor de tussenliggende dagen.

• Door het repareren van een onderdeel draagt u bij aan de bescherming van het milieu.

Op reparatiewerkzaamheden wordt 1 jaar garantie verleend.
Repareren is vaak een voordeligere optie dan vervangen.
wk5520_schadeherstel_625x300

ONTDEK CIRCULAR ECONOMY IN DE VIDEO

Top