Verwijzing in seconden

APK-controle: vakkundig, snel en voordelig

APK-controle: vakkundig, snel en voordelig

Moet uw Citroën binnenkort APK worden gekeurd? Laat uw auto vakkundig controleren met een heldere prijsopgave vooraf.

Een goede conditie van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom wordt uw Citroën bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) uitvoerig gecontroleerd.

De APK kunt u het beste laten uitvoeren bij de Citroën Erkend Reparateur, hier werken door Citroën getrainde en gecertificeerde APK-keurmeesters die uw Citroën als geen ander kennen. Mochten er aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Zo is uw Citroën is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

APK-controle

Kosten APK-controle

  • RDW-erkende APK-controle voor slechts € 29,95, incl. BTW en afmeldkosten
  • Inclusief eventuele kosten voor viergas- of roetmeting
  • APK –controle inbegrepen bij MyCitroën Card

 

* Adviesprijs inclusief BTW en inclusief afmeldkosten en eventuele kosten voor viergas- of roetmeting

Forfait Pre Controle Technique

APK inbegrepen met MyCitroën Card

Bent u in het bezit van een MyCitroën Card? Dan is de APK-controle bij uw Citroën Erkend Reparateur inbegrepen. Ook heeft u met de MyCitroën Card recht op pechhulp. Lees hier verder.

 

APK in combinatie met onderhoud

Een APK is een uitgebreide controle, maar geen onderhoudsbeurt. Mocht uw Citroën ook toe zijn aan een onderhoudsbeurt, dan adviseren wij om de APK te combineren met een standaard onderhoudsbeurt. Uw Citroën wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op overige vitale onderdelen. Wel zo’n veilig gevoel!

Top