Verwijzing in seconden
1440x545_C-Aircross_Cinemascope.jpg

Citroën C-Aircross concept

'De stoere C-AIRCROSS CONCEPT voelt zich even goed thuis in de stad als op buitenwegen. Met deze moderne en ruime auto kondigt Citroën zijn offensief aan in het Europese SUV-segment. Deze wereldwijd populaire carrosserievariant vormt een nieuwe stap in de concretisering van de productstrategie van het merk. De unieke persoonlijkheid van C-AIRCROSS CONCEPT heeft dezelfde karaktertrekken als de eind 2016 geïntroduceerde Citroën C3.

 

C-Aircross concept

MODERN EN KLEURRIJK

Het design van C-AIRCROSS CONCEPT is even kenmerkend als kleurrijk. De stootlijsten die rondom aan de onderzijde van de carrosserie zijn aangebracht, geven het design nog meer karakter.

Met C-AIRCROSS CONCEPT hebben de designers van het Centre de Style van Citroën vloeiende lijnen weten te combineren met de kenmerken van een SUV en compacte afmetingen: lengte: 4,15 m, breedte: 1,74 m, hoogte: 1,63 m.

ROBUUSTE VOORZIJDE

C-Aircross concept: robuuste voorzijde

 .

C-AIRCROSS CONCEPT onderscheidt zich direct door zijn korte en hoog gepositioneerde motorkap en stoere maar vriendelijke neus die de auto een voor een SUV unieke uitstraling geven.

3D-ACHTERLICHTEN

C-Aircross concept: 3D-achterlichten

.

De puur en strak vormgegeven achterzijde is qua design al even opvallend. De gespierde achterspatborden van C-AIRCROSS CONCEPT laten de 3D-achterlichten fraai uitkomen. Deze achterlichten bestaan uit drie lichtgevende "zwevende" ringen met een bijzondere hightech uitstraling. 

VERLICHTE ZIJRUITEN ACHTER

C-Aircross concept: verlichte zijruiten achter

.

De opvallend uitgevoerde, verlichte zuiruiten achter zijn karakteristiek voor deze concept car en hebben een aerodynamische functie. 

EEN PUUR EN STRAK INTERIEUR

De designers van Citroën hebben een breed en laag dashboard ontworpen zonder instrumentenpaneel. Dit ontwerp geeft een interieur een rustgevende, moderne en ruime uitstraling.
Het eenspakige stuurwiel met slechts enkele toetsen is een knipoog naar vroegere modellen van het merk. Op het scherm, een head-up display, worden alle instrumenten weergegeven in het directe blikveld van de bestuurder.
C-Aircross concept: strak interieur
C-Aircross concept: achterzijde

STOELEN GEÏNSPIREERD
OP DE WERELD VAN BEDDEN

Vier zachte en brede stoelen! De brede voor- en achterstoelen, die het comfort van een sofa bieden, zijn opgebouwd uit gewatteerde materialen en bekleed met alcantara in wafelmotief.

Deze kwalitatief hoogwaardige, natuurlijk aanvoelende en chique stoelen bieden bijzonder veel steun en comfort, dankzij technieken die ook in de beddenindustrie worden toegepast. Ze passen zich aan de lichaamsbouw aan en zorgen voor een unieke rijervaring.

OFFROAD CAPACITEITEN

Een vrolijk karakter en moderne technologieën!

C-AIRCROSS CONCEPT heeft niet alleen de looks van een SUV, het is ook een bijzonder comfortabele auto.

Hij is even geschikt voor de dagelijkse stadsritten als voor vakanties in de bergen of trips naar zee, in familieverband of met vrienden. En dankzij de Grip Control, waarvan de draaiknop op de middenconsole is aangebracht, brengt hij u waar u maar wilt.
C-Aircross concept: achterzijde
Top