Verwijzing in seconden
1440x545_Cinemascope.jpg

CITROËN SPACETOURER HYPHEN

X

X

Een kleurrijk uiterlijk, dezelfde vastberadenheid als zijn voorganger - de concept car Aircross - en de energie van rock-'n-rollmuziek... Maak kennis met de stoere Citroën SpaceTourer HYPHEN, een kleurrijke en feestelijke vierwielaangedreven concept car!

GESCHIKT VOOR ELK TERREIN

520x293_V2_ToutTerrain.jpg

L2E

Om het terreinvaardige karakter te benadrukken is elke band voorzien van 5 elastomeren straps die voor extra grip zorgen. Ideaal voor op modderige festivalterreinen!

GEEF HET VOLUME EEN BOOST!

1500x646_HYPHEN-.jpg

HYPHEN HYPHEN, doet deze naam u al een belletje rinkelen? Dat zou heel goed kunnen, want deze technopopgroep uit Nice is een van de prijswinnaars van de Victoires de la Musique 2016... Bent u er nog? U snapt nu vast wel waar de bruisende energie en ruige look van deze muzikale concept car mee te maken heeft!

DE SPACETOURER-SPIRIT

L2E

Deze concept car bouwt voort op alle sterke punten van de productieversie van de Citroën SpaceTourer. Aan die basiskwaliteiten voegt hij een aandrijflijn toe die hem de mogelijkheden van een echte terreinwagen geeft. Dankzij de extra bodemvrijheid is de SpaceTourer Hyphen elk terrein de baas, terwijl hij qua comfort en gebruiksmogelijkheden niet onderdoet voor de productieversie.

700x394_SpaceTourer_Hyphen.jpg

1, 2, ZELFS 9 ZITPLAATSEN!

1500x646_V2_BienEtre.jpg

Als deze schuifdeur opengaat, gaat er een hele wereld voor u open: luxe stoelen met grafisch kleurverloop en een bruisende sfeer met dynamische kleuren en lichteffecten... 9 zitplaatsen waarbij maar één ding centraal staat: genieten.

19 INCH-VELGEN

307x132_Jantes.jpg

De ten opzichte van de productieversie verhoogde concept car SpaceTourer HYPHEN staat op wielen met matzwarte gepolijste 19 inch-velgen met oranjerode geanodiseerde accenten. 

INSTRUMENTENPANEEL

307x132_Sangles.jpg

De hemel en het dashboard zijn bekleed met een specifieke stof die fraai harmonieert met de kleuren en het dessin van de stoelen.

VOL ENERGIE

307x132_TableauDeBord.jpg

Het bijzondere interieur met zijn grafische 2D- en 3D-effecten met kleurverloop zit vol energie. De SpaceTourer HYPHEN geeft zijn inzittenden het vrije gevoel van grenzeloos en avontuurlijk rijplezier. 

EXTRA BEWEGINGSVRIJHEID

L2E

De concept car SpaceTourer HYPHEN is uitgerust met de BlueHDi 150 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, en is voorzien van een in samenwerking met Dangel ontwikkelde inschakelbare vierwielaandrijving. Deze aandrijflijn biedt dezelfde rijdynamiek en prestaties als elke andere SpaceTourer, maar voegt daar de extra gebruiksmogelijkheden van vierwielaandrijving aan toe.

 

De vierwielaandrijving zorgt voor extra bewegingsvrijheid in situaties met weinig grip. Dankzij de ten opzichte van de productieversie vergrote bodemvrijheid kan de SpaceTourer HYPHEN ook op terrein met een erg ongelijkmatige ondergrond uitstekend uit de voeten.

520x293_Mobilité.jpg
Top