Verwijzing in seconden
SpaceTourer-The-Citroenist-Concept_1_1250x400

SpaceTourer The Citroënist Concept

SpaceTourer The Citroënist Concept is trouw aan de 100-jarige geschiedenis van Citroën, het merk dat het reizen met de auto altijd voor een groot publiek mogelijk heeft gemaakt. Deze moderne en connectieve camper symboliseert het succes van Citroën in de camperwereld.

...

"THE CITROËNIST", EEN KNIPOOG NAAR DE FANS

Deze camper is met zijn gedurfde design en comfortabele karakter trouw aan het DNA van het merk en zijn naam "The Citroënist" is een knipoog naar de Citroën-fans.

Deze naam past perfect bij het unieke karakter van deze moderne camper die uitnodigt om er comfortabel op uit te trekken.

The Citroënist

EEN DOOR DE STIJLVOLLE COMBINATIE VAN ZWART EN WIT GEACCENTUEERD KARAKTER

HARMONIE TUSSEN HET INTERIEUR EN HET EXTERIEUR

Om het karakter van deze functioneel ontworpen concept car nog verder te versterken, wordt SpaceTourer The Citroënist Concept gekenmerkt door de stijlvolle kleurcombinatie van zwart en wit die voor een fraaie harmonie tussen het exterieur en interieur zorgt.
SpaceTourer The Citroënist Concept

...

TWO-TONE EXTERIEURDESIGN

Het speciale zwart-witte motief en de extra getinte zijruiten worden gecombineerd met een heldere witte lakkleur voor het onderste gedeelte van de carrosserie. Aan de zijkant wordt de taillelijn geaccentueerd met een rode bies. De voorportieren van SpaceTourer The Citroënist Concept zijn voorzien van een grote sticker met de tekst "The Citroënist Est.1919".

Voorkant SpaceTourer The Citroënist Concept

...

Zijkant SpaceTourer The Citroënist Concept

...

Deur SpaceTourer The Citroënist Concept

...

Bekleding The Citroënist

STILISTISCHE EENHEID IN HET INTERIEUR

De stoelbekleding is in de kleuren rood en grijs uitgevoerd. De scheiding tussen de twee kleuren wordt gevormd door een horizontale lijn, wat het gevoel van ruimte versterkt.

Ook in het dashboardpaneel en de portierpanelen komt het designthema van deze concept car terug.

Het stuurwiel bevat een inzetstuk met de naam van de concept car: "The Citroënist".

EEN CONNECTIEVE LEEF- EN WERKRUIMTE

EEN COMFORTABELE EN MODERNE MANIER OM OP AVONTUUR TE GAAN

De cockpit van SpaceTourer The Citroënist Concept biedt dezelfde kwaliteiten als die van het productiemodel:
  • Een comfort met alle voordelen van het Citroën Advanced Comfort®-programma
  • Veel ruimte
  • De nieuwste rijhulp- en connectiviteitssystemen: head-up kleurendisplay, Active Safety Brake, Citroën Connect Nav-navigatiesysteem, Mirror Screen, enz.
The Citroënist: comfortabel en modern
The Citroënist: grenzeloos rijplezier

GRENZELOOS RIJPLEZIER

Met de robuuste en praktische SpaceTourer The Citroënist Concept kunnen de inzittenden in alle veiligheid genieten van een optimaal comfort.

De BlueHDi 150 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak maakt deze concept car bovendien krachtig en veelzijdig.

De in samenwerking met onze partner Dangel ontwikkelde vierwielaandrijving vergroot de veiligheid en biedt de mogelijkheid de gebaande wegen te verlaten.

EEN MOBIELE EN CONNECTIEVE LEEF- EN WERKRUIMTE

SpaceTourer The Citroënist Concept biedt talloze praktische voorzieningen en is daarmee een multifunctionele camper waarin comfortabel en zorgeloos geleefd en gewerkt kan worden:
  • Een praktisch en modulair multimediameubel met een glad werkblad en een wegklapbaar tv-scherm
  • Draaibare voorstoelen om een gezellige ruimte te creëren
  • Handige opbergmogelijkheden.
SpaceTourer The Citroënist Concept: mobiele en connectieve leef-en werkruimte
SpaceTourer The Citroënist Concept: nachtconfiguratie

EEN AVONTUURLIJKE EN GEZELLIGE CAMPER

Dankzij de door Pössl verzorgde complete inrichting biedt SpaceTourer The Citroënist Concept volop mogelijkheden om elke dag van de vrijheid te genieten.

In de "nachtconfiguratie" kunnen 2 personen slapen in de speciale couchette onder het hefdak boven het interieur.

Overdag kunnen dankzij dit hefdak personen in de auto rechtop staan, wat het verblijf aan boord extra comfortabel maakt.

ULTIEME MOBILITEIT MET EEN EXCLUSIEVE FIETS

EEN UNIEKE ONTMOETING TUSSEN DESIGN EN MOBILITEIT

Bij SpaceTourer The Citroënist Concept hoort een bijzonder trendy fiets die functionaliteit verenigt met comfort en het resultaat is van de knowhow van een specialist op het gebied van "chique mobiliteit": Martone.
SpaceTourer The Citroënist Concept: Marton

...

Rider The Citroënist

RIDER THE CITROËNIST BY MARTONE, EEN EXCLUSIEVE FIETS

Vanaf de opening van de Salon van Genève kunt u zelf een Rider The Citroënist by Martone bestellen, op onze stand of via onze webshop.DE "THE C" COLLECTIE

"THE CITROËNIST" LIFESTYLEPRODUCTEN

Bij SpaceTourer The Citroënist Concept hoort een collectie van "The C" lifestyleproducten in het wit met zwarte grafische thema van deze concept car, waaronder een mok, een notitieboekje, een pen, een USB-stick en een jack. Ontdek ze in onze Citroën Lifestyle Boutique.

SpaceTourer The Citroënist Concept:
Top