Verwijzing in seconden

INSPIRËD BY YOU ALL

Citroën maakt al 100 jaar auto's voor een groot publiek bereikbaar en daar zal ook in de toekomst niets aan veranderen!

Al vanaf de oprichting in 1919 maakt Citroën auto's voor een groot publiek bereikbaar. Ook nu het tijdperk van elektrische mobiliteit is aangebroken, is het merk klaar om daar zijn stempel op te drukken.

Omdat uw mobiliteitsbehoeften veranderen en duurzame mobiliteit steeds belangrijker wordt voor u, is het voor Citroën tijd om in watts te gaan denken! Daarom heeft het 100-jarige merk nu ook een aantrekkelijk gamma van 100% elektrische en plug-in hybrideauto's die geïnspireerd zijn door ú en de manier waarop de auto deel uitmaakt van úw leven.

Wilt u op de hoogte blijven van elektrisch rijden bij Citroën?

 

HOE ZIET UW ELEKTRISCHE PROFIEL ERUIT?

Afhankelijk van de afstanden die u rijdt en de frequentie waarin u de auto gebruikt, kunt u bepalen of u het beste kunt kiezen voor een plug-in hybride of 100% elektrische auto. Als u meestal kortere ritten binnen de bebouwde kom aflegt, is een elektrische auto de beste keuze. Rijdt u meestal lange ritten, dan is de keuze voor een plug-in hybride auto de meest logische. Met een plug-in hybride auto heeft u de keuze tussen 100% elektrisch rijden of rijden in de Hybrid-modus. Hierin wordt afhankelijk van de rijomstandigheden de 100% elektrische energiebron afgewisseld met de verbrandingsmotor.

Citroën: Uw elektrische profiel

Ontdek een nieuwe manier van rijden met Citroën Plug-in Hybrid. De hybridetechnologie maakt deze auto’s veelzijdig inzetbaar en uitstekend geschikt voor langere ritten.

Alle informatie over Citroën Plug-in Hybrid.

Stekker

Uw dagelijkse ritten zijn in de meeste gevallen kort en u kunt uw auto thuis, op uw werk of bij een openbaar laadstation opladen. U wilt geld besparen en het milieu zo min mogelijk belasten.

Ontdek het 100% ëlectric-gamma van Citroën.

SERVICES DIE ELEKTRISCH RIJDEN NOG GEMAKKELIJKER MAKEN

Rechtstreeks vanaf uw smartphone

                                                    

Laden op afstand
Laden op afstand

Met onze app kunt u de actieradius checken en het laden en de voorverwarming/-koeling van uw auto programmeren vanuit uw luie stoel*.

* Internetverbinding noodzakelijk

Een lange rit plannen
Een lange rit plannen

Is de actieradius van de auto voldoende voor mijn rit? Waar kan ik de auto onderweg opladen? De Trip Planner beantwoordt deze twee vragen voor u. Beschikbaar via de app Free2Move Services.

Lokaliseren van laadpunten
Lokaliseren van laadpunten

Met de dienst Charge My Car kunt u compatibele laadpunten in de buurt van uw auto opzoeken, er gebruik van maken, u er door uw navigatiesysteem naartoe laten leiden en per maand betalen voor de laadbeurten.

Beschikbaar via de app Free2Move Services.

* € 4,99 per maand

                                               

HEBT U VRAGEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN?
CITROËN BEANTWOORDT ZE!

NA HOEVEEL KILOMETER MOET IK MIJN GEËLEKTRIFICEERDE AUTO WEER OPLADEN?

                                                     

HOE EN WAAR KAN IK MIJN AUTO OPLADEN?

HOE KAN IK THUIS EEN LAADPUNT LATEN INSTALLEREN?

Hebt u nog meer vragen?

Bekijk de desbetreffende 'Veelgestelde vragen'.

Top