Verwijzing in seconden

DE 100% ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S VAN CITROËN

Citroën maakt al 100 jaar auto's voor een groot publiek bereikbaar en
daar zal ook in de toekomst niets aan veranderen

Kies voor verantwoorde mobiliteit met de elektrische en hybride modellen van Citroën. Met diverse elektrische en hybride personenwagens en bedrijfswagens biedt Citroën oplossingen op maat voor de mobiliteit in en om de stad. Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van hybride of elektrisch rijden: Soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, minder of geen CO2-uitstoot, snel opladen... Met deze toonbeelden van technologisch vernuft wordt voor een groot aantal gebruiksdoeleinden vandaag al een antwoord gegeven op de uitdagingen van morgen!

 

Nu te bestellen

Citroën ë-C4 - 100% ëlectric

Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric

Citroën ë-C4 – 100% ëlectric staat voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class!

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten, met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor, zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd.

Citroën ë-SpaceTourer

Citroën ë-SpaceTourer

De Citroën ë-SpaceTourer - 100% ëlectric is een volledig elektrisch aangedreven MPV met een actieradius tot wel 330 km (WLTP-cyclus).

Citroën ë-Jumpy

Citroën ë-Jumpy

De Citroën ë-Jumpy - 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals.

 

Wilt u op de hoogte blijven van elektrisch rijden bij Citroën?

 

PLUG-IN HYBRIDE OF ELEKTRISCH: WAT PAST HET BESTE BIJ U?

Afhankelijk van de afstanden die u rijdt en de frequentie waarin u de auto gebruikt, kunt u bepalen of u het beste kunt kiezen voor een plug-in hybride of 100% elektrische auto. Als u meestal kortere ritten binnen de bebouwde kom aflegt, is een elektrische auto de beste keuze. Rijdt u meestal lange ritten, dan is de keuze voor een plug-in hybride auto de meest logische. Met een plug-in hybride auto heeft u de keuze tussen 100% elektrisch rijden of rijden in de Hybrid-modus. Hierin wordt afhankelijk van de rijomstandigheden de 100% elektrische energiebron afgewisseld met de verbrandingsmotor.

Citroën: Uw elektrische profiel

Ontdek een nieuwe manier van hybride of elektrisch rijden met Citroën Plug-in Hybrid. De hybridetechnologie maakt deze auto’s veelzijdig inzetbaar en uitstekend geschikt voor langere ritten.

Alle informatie over Citroën Plug-in Hybrid.

Stekker

Uw dagelijkse ritten zijn in de meeste gevallen kort en u kunt uw auto thuis, op uw werk of bij een openbaar laadstation opladen. U wilt geld besparen en het milieu zo min mogelijk belasten.

Ontdek het 100% ëlectric-gamma van Citroën.

Vind snel waar u uw plug-in hybride of elektrische auto kunt opladen

Waar u ook bent, u vindt altijd een geschikt laadpunt voor uw auto.

SERVICES DIE HYBRIDE OF ELEKTRISCH RIJDEN
NOG GEMAKKELIJKER MAKEN

Rechtstreeks vanaf uw smartphone

                                                    

Laden op afstand

Laden op afstand

Met onze app kunt u de actieradius checken en het laden en de voorverwarming/-koeling van uw auto programmeren vanuit uw luie stoel*.

Wilt u meer informatie over de MyCitroën-app? Download de leaflet en ontdek alle mogelijkheden en voordelen van MyCitroën.

* Internetverbinding noodzakelijk

Een lange rit plannen

Een lange rit plannen

Is de actieradius van de auto voldoende voor mijn rit? Waar kan ik de auto onderweg opladen? De Route Planner beantwoordt deze twee vragen voor u. Beschikbaar via de Free2Move app.

Download de Free2Move app via Google Play Store of App Store

Lokaliseren van laadpunten

Lokaliseren van laadpunten

Met de dienst Charge My Car kunt u compatibele laadpunten in de buurt van uw auto opzoeken, er gebruik van maken, u er door uw navigatiesysteem naartoe laten leiden en per maand betalen voor de laadbeurten.

Beschikbaar via de Free2Move app.

* € 4,99 per maand

Download de Free2Move app via Google Play Store of App Store

                                               

HEBT U VRAGEN OVER HYBRIDE OF ELEKTRISCH RIJDEN?
CITROËN BEANTWOORDT ZE!

Na hoeveel kilometer moet ik mijn elektrische auto weer opladen?

1 tot 2 keer opladen per week is normaliter voldoende om al uw dagelijkse ritten te kunnen afleggen. Desnoods kunt u in de omgeving van uw dagelijkse activiteiten altijd een geschikt laadpunt vinden.

De Nieuwe C5 Aircross SUV Hybrid heeft een 100% elektrische actieradius van 55 km volgens de WLTP-norm. Bij de 100% elektrische auto's van Citroën is de actieradius zo'n 300 km.

Zie voor meer informatie over de actieradius van een specifiek model de desbetreffende pagina's. Daar kunt u ook de technische gegevens van het model downloaden.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de werkelijke actieradius van uw auto afhankelijk is van verschillende factoren:

  • De belading van de auto
  • Uw rijstijl
  • De hoogteverschillen van de route
  • Het gebruik van de verwarming en airconditioning

 

Hoe en waar kan ik mijn auto opladen?

Er zijn tal van mogelijkheden om uw auto op te laden: thuis, op uw werk of waar u ook maar heen rijdt met uw auto.

De gemakkelijkste laadoplossing is die bij u thuis: hiermee kunt u de auto 's nachts opladen zodat u 's morgens met een volledig opgeladen auto kunt vertrekken.

Bovendien wordt het steeds gemakkelijker om een laadpunt bij uw werk of in de omgeving van uw dagelijkse activiteiten te vinden. Met de dienst Charge My Car van Citroën kunt u ze snel en gemakkelijk vinden en voor het gebruik ervan betalen. U kunt zich eenvoudig inschrijven en gebruik maken van de service via de Free2Move app

Download de Free2Move app via Google Play Store of App Store  

 

Hoe kan ik thuis een laadpunt laten installeren?

De aanschaf en installatie van een wallbox is bij Citroën een "one-stop-shop". Uw verkoopadviseur brengt u in contact met onze hiervoor geselecteerde partner ENGIE. Deze zal u benaderen om samen met u te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is.

 

Hebt u nog meer vragen?

Bekijk de desbetreffende 'Veelgestelde vragen'.

 

Top