Verwijzing in seconden

Tijdelijke actie

Free2Move-Lease

Kies nu voor de Citroën C5 Aircross in operational lease en wissel na slechts 12 maanden kosteloos naar Citroën C5 Aircross Hybrid!

 

Citroën Plug-in Hybrid

Citroën Plug-in Hybrid

                                           

Ervaar het Ë-Comfort

ERVAAR HET Ë-COMFORT

Geniet van het comfort van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®, de Citroën Advanced Comfort® Seats en alle rijhulpsystemen van Citroën.

Ervaar ook de afwezigheid van trillingen, de geruisloosheid van elektrisch rijden en het grote gebruiksgemak. U zult uw auto meer dan ooit beleven als een oase van comfort en rust.

Technici met verstand van uw plug-in hybrideauto

TECHNICI MET VERSTAND VAN UW PLUG-IN HYBRIDEAUTO

Hoewel uw Citroën Plug-in Hybrid technologisch gecompliceerder is dan een auto met alleen een verbrandingsmotor, heeft hij niet meer onderhoud nodig.

U kunt uw Citroën Plug-in Hybrid met een gerust hart toevertrouwen aan de speciaal voor deze auto getrainde technici, bij elke Citroën-dealer.

De ideale combinatie van een elektrische aandrijflijn en een verbrandingsmotor

DE IDEALE COMBINATIE VAN EEN ELEKTRISCHE AANDRIJFLIJN EN EEN VERBRANDINGSMOTOR

De prestaties in de 100% elektrische rijstand zijn indrukwekkend: het koppel is onmiddellijk beschikbaar en de auto accelereert snel en geruisloos.

Bij langere ritten wordt de aandrijving automatisch overgenomen door de benzinemotor.

BESPAAR ELKE DAG OP UW BRANDSTOFKOSTEN

Dankzij de plug-in hybride-aandrijflijn bespaart u bij uw dagelijkse ritten aanzienlijk op uw brandstofkosten.

Maak kennis met de Nieuwe C5 Aircross SUV Hybrid

Geen concessies! Deze Plug-In Hybrid SUV combineert de voordelen van de uitvoeringen met uitsluitend een verbrandingsmotor bij uw langere reizen met die van elektrisch rijden bij uw dagelijkse ritten.

Met zijn technologisch hoogwaardige geëlektrificeerde aandrijflijn staat hij garant voor indrukwekkende prestaties, een hoog comfort en lage brandstofkosten!

 

C5 Aircross SUV Hybrid

INDRUKWEKKENDE PRESTATIES VOOR EEN INDRUKWEKKEND COMFORT

De aandrijflijn met een verbrandingsmotor en een daaraan gekoppelde elektromotor zorgt voor een bijzonder soepele rijervaring, een gecombineerd vermogen van 225 pk en een directe respons op het gaspedaal.

SLIDESHOW_1480x400_NL
SLIDESHOW_1480x400_NL
Laden

LAAD BIJ DOOR AF TE REMMEN


Wanneer u remt of snelheid mindert door het gaspedaal los te laten, wordt de accu van uw plug-in hybrideauto bijgeladen. U kunt op die manier uw actieradius vergroten zonder erbij na te denken.


VERLAAG UW CO2-UITSTOOT


De plug-in hybridetechnologie zorgt voor een gemiddelde CO2-uitstoot van 32 g/km (WLTP). In de 100% elektrische rijstand stoot uw plug-in hybrideauto helemaal geen CO2 uit.


VERLAAG UW BRANDSTOFVERBRUIK


Met een gemiddeld verbruik van 1,4 l/100 km (WLTP) is uw plug-in hybrideauto aanzienlijk zuiniger dan een uitvoering met uitsluitend een verbrandingsmotor.


3 RIJMODI VOOR EEN OPTIMAAL COMFORT

ELECTRIC-MODUS

Electric-modus

Profiteer van alle voordelen van 100% elektrisch rijden: geruisloosheid, nul CO2-uitstoot. Deze modus, die ideaal is voor de stad, wordt standaard geactiveerd bij het starten van uw plug-in hybrideauto*.

* Mits de accu voldoende is opgeladen.

HYBRID-MODUS

Hybrid-modus

In deze modus wordt afhankelijk van uw rijstijl en het type weg automatisch overgeschakeld tussen de elektromotor en de verbrandingsmotor. Uw plug-in hybrideauto zorgt ervoor dat de elektrische energie optimaal wordt gebruikt.

SPORT-MODUS

Sport-modus

Profiteer van het volle vermogen van de verbrandingsmotor met elektrische ondersteuning. Accelereren, remmen: haal in alle comfort het maximale uit uw plug-in hybrideauto.

Rijd milieubewust

Optimaliseer door uw rijstijl aan te passen de levensduur van de accu

 

Uw plug-in hybrideauto opladen: zo eenvoudig is het

Thuis opladen

THUIS OPLADEN

Afhankelijk van de situatie kunt u thuis een eigen laadpunt, de zogenaamde Wallbox laten installeren.

Opladen bij openbare laadstations

OPLADEN BIJ OPENBARE LAADSTATIONS

Het zal zelden nog een probleem zijn om bij uw werk of in de omgeving van uw dagelijkse activiteiten een laadmogelijkheid voor uw auto te vinden. Ontdek welke services wij u daarvoor kunnen bieden.

747x400CL-19.002

LANGE RITTEN

Langs de Europese snelwegen zijn op steeds meer plaatsen laadstations te vinden. Bekijk de lijst via onze specifieke services.

SERVICES DIE PLUG-IN HYBRID RIJDEN NOG GEMAKKELIJKER MAKEN

                                                      

Lokaliseren van laadpunten
Lokaliseren van laadpunten

Met de dienst Charge My Car kunt u compatibele laadpunten in de buurt van uw auto opzoeken, er gebruik van maken, u er door uw navigatiesysteem naartoe laten leiden en per maand betalen voor de laadbeurten.

Beschikbaar via de app Free2Move Services.

* € 4,99 per maand

Het laden programmeren
Het laden programmeren

Met onze app kunt u de actieradius checken en het laden en de voorverwarming/-koeling van uw auto programmeren vanuit uw luie stoel*.

* Internetverbinding noodzakelijk

                                             

Top