Verwijzing in seconden

PLUG-IN HYBRID

CPP_C5AH_1500x500

                                           

635x300-Hybrid-Comfort.333105

ERVAAR HET Ë-COMFORT

Geniet van het comfort van de vering met Progressive Hydraulic Cushions™, de Citroën Advanced Comfort® Seats en alle rijhulpsystemen van Citroën.

Ervaar de afwezigheid van trillingen, de geruisloosheid van elektrisch rijden en het grote gebruiksgemak. U zult uw auto meer dan ooit beleven als een oase van comfort en rust.

635x300-Hybrid-Perf.333200

DE IDEALE COMBINATIE VAN EEN ELEKTRISCHE AANDRIJFLIJN EN EEN VERBRANDINGSMOTOR

Bij dagelijks opladen zijn de prestaties in de 100% elektrische rijstand indrukwekkend: het koppel is onmiddellijk beschikbaar en de auto accelereert snel en geruisloos.

Bij langere ritten wordt de aandrijving automatisch overgenomen door de benzinemotor.

635x300-Experts-APV.340789

TECHNICI MET VERSTAND VAN UW PLUG-IN HYBRIDEAUTO

Het onderhoud van uw Citroën Plug-in Hybrid is ondanks de geavanceerde technologie vergelijkbaar met dat van een auto met alleen een verbrandingsmotor.U kunt uw Citroën Plug-in Hybrid met een gerust hart toevertrouwen aan de speciaal voor deze auto getrainde technici, bij elke Citroën-dealer.

INDRUKWEKKENDE PRESTATIES VOOR EEN INDRUKWEKKEND COMFORT

De aandrijflijn met een verbrandingsmotor en een daaraan gekoppelde elektromotor zorgt voor een bijzonder soepele rijervaring, een gecombineerd vermogen van 225 pk en een directe respons op het gaspedaal.

SLIDESHOW_1480x400_NL
SLIDESHOW_1480x400_NL
500x500-C5AirX-H-Avantages.339519

EEN LAGERE CO2-UITSTOOT


De plug-in hybridetechnologie zorgt voor een gemiddelde CO2-uitstoot van 32 g/km (WLTP). In de 100% elektrische rijstand stoot uw plug-in hybrideauto helemaal geen CO2 uit.


ELKE DAG BESPAREN OP UW BRANDSTOFKOSTEN


Dankzij de plug-in hybride-aandrijflijn bespaart u bij dagelijks opladen aanzienlijk op uw brandstofkosten.


EEN LAGER BRANDSTOFVERBRUIK


Met een gemiddeld verbruik van 1,4 l/100 km (WLTP) is uw plug-in hybrideauto aanzienlijk zuiniger dan een uitvoering met uitsluitend een verbrandingsmotor.


BIJLADEN DOOR AF TE REMMEN


Wanneer u remt of het gaspedaal loslaat, wordt het accupakket van uw plug-in hybrideauto bijgeladen. U kunt op die manier uw actieradius vergroten zonder erbij na te denken.

3 RIJMODI VOOR EEN OPTIMAAL COMFORT

747x400-C5-AirX-H-ElectricMode.340790

ELECTRIC MODE

Alle voordelen van 100% elektrisch rijden: geruisloosheid, nul CO2-uitstoot. Deze modus is ideaal voor in de stad. Hij wordt standaard geactiveerd bij het starten van uw plug-in hybrideauto.i.

747x400-C5-AirX-H-HybridMode.340791

HYBRID MODE

Laat de auto het werk doen: in deze modus gebruikt de auto afhankelijk van uw rijstijl en het type weg automatisch de elektromotor of de verbrandingsmotor. Uw plug-in hybrideauto zorgt ervoor dat de elektrische energie optimaal wordt gebruikt.

747x400-C5-AirX-H-SportMode.340792

SPORT MODE

Profiteer van het volle vermogen van de verbrandingsmotor met elektrische ondersteuning. Accelereren, remmen: u haalt in alle comfort het maximale uit uw plug-in hybrideauto.

Uw hybrideauto dagelijks opladen: niets is makkelijker

747x400-C5-AirX-H-Private-Charge.333101

THUIS OPLADEN

Woont u in een huis of een appartementencomplex, dan kan gemakkelijk een laadpunt voor uw auto worden geïnstalleerd. De aanschaf en installatie van een wallbox is bij Citroën een "one-stop-shop". Uw verkoopadviseur brengt u in contact met onze hiervoor geselecteerde partner ENGIE. Als u dit wenst, dan kunt u het formulier invullen. ENGIE zal u vervolgens benaderen om samen met u te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is.

747x400-C5-AirX-H-Public-Charge

OPLADEN BIJ OPENBARE LAADPUNTEN

Bij uw werk of in de omgeving van uw dagelijkse activiteiten is er altijd wel een laadmogelijkheid voor uw auto te vinden.

747x400-C5-AirX-H-Highway.333099

LANGE RITTEN

Langs de Europese hoofdwegen zijn op steeds meer plaatsen laadstations te vinden.

SERVICES DIE PLUG-IN HYBRID RIJDEN NOG GEMAKKELIJKER MAKEN

                                                      

CHARGE MY CAR
CHARGE MY CAR

Met Charge My Car vindt u waar dan ook in Europa voor uw auto geschikte laadpunten.

Beschikbaar in de Free2Move-app

Download de Free2Move app via Google Play Store of App Store.

MY CITROËN
MY CITROËN

Met de My Citroën-app op uw smartphone checkt u de actieradius en programmeert u het laden en de voorverwarming/-koeling van uw auto.

                                             

Vind snel een plek om uw auto op te laden

Waar u ook bent, u vindt altijd een geschikt laadpunt voor uw auto.

Top