Doorgaan
Citroën-services

COMPLEET SERVICE AANBOD

Bij de aankoop van uw nieuwe Citroën, profiteert u direct van de commerciële garantie van het merk en de service van Citroën Assistance met gratis pechhulpverlening. Daarnaast kunt u kiezen voor een verlengde garantieverzekering van MyCITROËN FreeDrive, welke u kunt uitbreiden tot een servicecontract op maat. Ook voor een complete autoverzekering en/of financiering, bent u bij ons aan het juiste adres.

CITROËN COMMERCIËLE GARANTIE 

Uw nieuwe Citroën wordt geleverd met een commerciële garantie die eventuele fabricagefouten en/of onvolkomenheden in de lak dekt. In het onderhouds-en garantieboekje van uw Citroën vindt u informatie over de garanties op uw auto. Als er iets niet in orde is met uw Citroën, kan een Citroën Erkend Reparateur aan de hand van een deskundige diagnose vaststellen of het probleem wordt gedekt door de garantie. Neem bij vragen over de garantie gerust contact op met uw dichtstbijzijnde Citroën-vestiging. 

SERVICECONTRACTEN OP MAAT

Wilt u de MyCITROËN FreeDrive garantieverzekering uitbreiden tot een servicecontract op maat? Kies dan één of meerdere bouwstenen van het MyCITROËN FreeDrive servicecontract:
 

 

1. Onderhoud

2. Slijtagedelen

3. Banden

4. Airconditioning

LEVENSLANGE PECHHULPVERLENING VAN CITROËN ASSISTANCE

Wanneer u bent gestrand door pech of een ongeval met uw auto, is Citroën Assistance snel bij u om te zorgen voor de reparatie ter plaatse of de berging van uw auto. U profiteert met elke Citroën van gratis levenslange pechhulpverlening, mits de auto elk jaar bij een Citroën Erkend Reparateur zijn onderhoudsbeurt krijgt. Citroën zet zich maximaal in om u in deze situaties weer mobiel te maken door u ter plaatse te helpen of uw auto naar de dichtstbijzijnde Citroën Erkend Reparateur te vervoeren.

EEN AUTOVERZEKERING OP MAAT

Met Citroën Autoverzekering profiteert u van een complete autoverzekering op maat. Naast de WA en Volledig Casco verzekering kunt u kiezen uit een aantal modules, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bovendien kunt u terugvallen op de volledige inzet van het Citroën-netwerk om uw auto te beschermen en, indien nodig, te repareren.  

FINANCIERINGS- OPLOSSINGEN

Private lease

Liever niet investeren in een nieuwe auto? Maar wel onbezorgd genieten van een nieuwe Citroën? Kies dan voor Citroën Private Lease en rijdt een nieuwe Citroën voor een vast en voordelig maandbedrag. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij een Citroën-verkooppunt.

Citroën betaalplan

PSA Finance Nederland kan u een conventionele lening aanbieden met een vast rentepercentage, een vaste looptijd en vaste maandbedragen.
 

  • Uw auto kan tot 100% van de aanschafwaarde worden gefinancierd.
  • U bepaalt samen met uw Citroën-verkoopadviseur zelf de looptijd en de maandbedragen voor de aflossing.

 

Citroën betaalplan met restantbetaling

Het Citroën Betaalplan met restantbetaling is een financieringsvorm waarbij het laatste maandbedrag, de restantbetaling, overeenkomt met de waarde van uw auto na afloop van de looptijd. De overige maandbedragen zijn daardoor lager dan bij een conventioneel krediet van hetzelfde totaalbedrag. Zo kunt u uw auto voordeliger financieren en zelf de maandbedragen bepalen.