Doorgaan
Oplossingen van Citroën om u te helpen duurzamer te rijden

Verantwoorde mobiliteit

Kiezen voor Citroën betekent kiezen voor comfort en zekerheid. Maar het biedt u ook de mogelijkheid over te schakelen naar een verantwoordelijke rijstijl en verduurzaming van uw autogebruik met behulp van de online diensten en oplossingen van Citroën Citizen. Kunnen we op u rekenen?

MYCITROËN

Toegang tot uw Citroën op afstand

De app MyCitroën geeft u toegang tot het laadsysteem van uw elektrische of plug-in hybrid Citroën via uw telefoon of tablet. Zo kunt u bijvoorbeeld voor vertrek het laadniveau van het accupakket en de actieradius checken. Of de airco alvast inschakelen terwijl de auto nog aan de oplader staat. De Drive-functie geeft u inzicht in de rittenstatistieken om het gebruik van uw auto te optimaliseren en zuiniger te rijden.

PLUGIN REMINDER

Herinnering voor het opladen van uw Plug-in Hybrid

Met een waarschuwing in het centrale touchscreen attendeert uw Citroën Plug-in Hybrid u erop dat het tijd is om het accupakket op te laden. Zo wordt u gestimuleerd om uw auto zoveel mogelijk op de schoonste en meest energiezuinige manier te gebruiken: elektrisch. De melding verschijnt na vijf dagen of tien ritten zonder dat de de auto aan een oplader aangesloten is geweest. Handig toch, zo'n geheugensteuntje?

RECYCLED SPARE PARTS

Gereviseerde onderdelen

Citroën biedt onder het label SUSTAINera een assortiment onderdelen aan die afkomstig zijn uit de circulaire economie: hergebruikte, gerecyclede, gereviseerde en gerepareerde onderdelen. Deze onderdelen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die u als klant van Citroën mag verwachten. Daarnaast zijn ze voordeliger dan nieuwe originele onderdelen en zijn er minder grondstoffen voor nodig. Een slim initiatief, dat niet alleen uw portemonnee, maar ook de planeet ten goede komt!

HERGEBRUIKTE ACCU'S 

Een tweede leven voor uw accupakket

Localize

ZERO PAPER

Minder papier, meer bos

Papierloze oplossingen worden de norm. Citroën wil een steentje bijdragen aan het terugdringen van het mondiale papiergebruik door alle documentatie voor je auto digitaal aan te bieden. Zo is het traditionele instructieboekje nu online beschikbaar in de MyCitroën app.