Doorgaan
Oplossingen en diensten voor het onderhoud van uw Citroën

Kies voor het gemak van Citroën

Kiezen voor Citroën betekent kiezen voor een beetje meer 'zen' in uw leven. Want Citroën maakt dingen graag makkelijk. Daarvoor hebben we onder andere Citroën Citizen ontwikkeld: een compleet pakket diensten en oplossingen voor elk aspect van uw Citroën-ervaring. Vanaf het uitzoeken en aanschaffen van uw nieuwe Citroën tot het dagelijks gebruik van uw auto en het onderhoud eraan.

MYCITROËN

Altijd in verbinding met uw auto

MyCitroën maakt het gebruik van uw Citroën leuker en makkelijker. Zo stuurt deze handige app u een melding wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Wanneer u dat wilt, kunt u vervolgens meteen een afspraak voor een werkplaatsbezoek boeken en een prijsopgave opvragen. Maar dat is nog niet alles! MyCitroën laat u ook profiteren van speciale aanbiedingen van Citroën en houdt hij u ook op de hoogte van nieuws over de nieuwste Citroën-modellen. Download de app vandaag nog!

MYCITROËN DRIVE

Handige rittenplanner

MyCitroën Drive biedt u de mogelijkheid uw ritten te plannen op basis van relevante informatie als de verkeersdrukte, snelheidscontroles en brandstofprijzen of laadtarieven bij tank- en laadstations onderweg. Deze informatie wordt permanent bijgewerkt en als u dat wilt, kunt u zich zelfs naar een vrije parkeerplaats nabij uw bestemming laten leiden!

MYCITROËN ASSIST

Op ons kunt u rekenen!
Citroën Assistance staat 24/7 voor u klaar bij pech onderweg of een ongeval. Zo nodig schakelen we de professionele hulpdiensten in. Bij pech wordt uw auto ter plaatse gerepareerd of naar de dichtstbijzijnde Citroën Erkend Reparateur vervoerd. U kunt van deze pechhulp dienst gebruikmaken zolang uw Citroën in onderhoud is bij een van onze werkplaatsen.

ADVISOR SERVICES

TELEMAINTENANCE

Wees technische problemen voor
Met Telemaintenance geeft uw Citroën automatisch aan wanneer een onderhoudsbeurt nodig is. Ook wordt u gewaarschuwd wanneer er een technisch probleem aan uw auto wordt waargenomen. Indien gewenst, kunt u meteen een werkplaatsafspraak maken bij uw Citroën Erkend Reparateur.

ONLINE OFFERTE EN AFSPRAAK AANVRAGEN

Boek een werkplaatsbezoek met MyCitroën
Via MyCitroën kunt u eenvoudig een werkplaatsbezoek boeken en een prijsopgave voor de uit te voeren werkzaamheden aanvragen. In een paar stappen selecteert u een werkplaats bij u in de buurt, geeft u aan welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren en wanneer u uw auto wilt komen brengen. 

SERVICE ON WHEELS

Localize

localize

PICK UP & DELIVERY !

Laat uw auto ophalen en terugbrengen

Soms hebt u het gewoon te druk om uw auto naar de werkplaats te brengen. In dat geval kunt u in overleg met de Citroën-vestiging gebruikmaken van onze Pick-up & Delivery-service: een medewerker van uw Citroën-vestiging komt uw auto dan thuis bij u ophalen. En wanneer alles klaar is, wordt uw auto ook weer keurig bij u voor de deur neergezet.

KAARTUPDATES

Houd uw kaarten up-to-date

Het wegennet verandert voortdurend. Daarom biedt Citroën regelmatig kaartupdates. Informeer bij uw Citroën Erkend Reparateur welke updates voor het navigatiesysteem van uw auto beschikbaar zijn en naar de prijzen ervan.