Verwijzing in seconden

SERVICES EN ACCESSOIRES

Citroën Wintercheck

GRATIS CITROËN WINTERCHECK

Citroën Wintercheck, deze service wordt u gratis aangeboden zodat u veilig de weg op kunt blijven gaan deze winter. Vertrouwd bij uw Citroen Erkend Reparateur.
CITROËN CONNECTED SERVICES

CITROËN CONNECTED SERVICES

Citroën biedt een breed scala aan Connected Services. Deze innovatieve diensten, van TomTom Services, zijn volledig in de auto geïntegreerd en zorgen dat uw dagelijkse rit nog aangenamer en veiliger wordt.
Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak

Een werkplaatsafspraak maken was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de handige en zeer gebruiksvriendelijke online afspraakmodule van Citroën. In slechts een paar klikken maakt u een afspraak op het tijdstip en bij de Citroën Erkend Reparateur van uw voorkeur.

Deze vernieuwde online afsprakenplanner helpt u bij:

  • Het vinden van uw favoriete Citroën werkplaats;
  • Het kiezen van het meest geschikte tijdstip;
  • Het specifiëren van de afspraak voor uw auto:
  • Het kiezen van een mobiliteitsoplossing indien u die nodig heeft.

Boek nu uw afspraak online. Snel, gemakkelijk en transparant!
Citroën Safety Check

Citroën Safety Check

Kom daarom nu langs voor de Citroën Safety Check. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten. De Citroën Safety Check kost slechts € 19,95 of gratis met de MyCitroën Card.


Meer informatie
Citroën Assistance bij onderhoud

Citroën Assistance bij onderhoud

Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Citroën Erkend Reparateur, ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp, ongeacht de leeftijd van het voertuig.


Meer informatie
Eurorepar onderdelen

Eurorepar onderdelen

Speciaal voor klanten met een Citroën van 5 jaar of ouder hebben wij de Eurorepar gamma ontwikkeld. U kunt nu kiezen op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage tussen originele of Eurorepar onderdelen voor aanvullende werkzaamheden.


Meer informatie
Pakketprijzen

Pakketprijzen

Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf precies weet wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. Geen verrassingen achteraf!


Meer informatie
Top