Verwijzing in seconden

WIJ MAKEN UW CITROËN WINTERKLAAR

Goed voorbereid de winter tegemoet

Uw Citroën tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u het zeker aan. De veranderende weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto en de condities op de openbare wegen. De grip op de weg kan afnemen, de airco moet hard werken om condens van de voorruit te blazen, de ruitenwissers gaan de strijd aan met de harde regen en de accu krijgt het zwaarder zodra het kwik daalt. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de gratis Winter veiligheidscheck en onze overige diensten. Vertrouwd bij uw Citroën dealer.

 

Gratis Winter veiligheidscheck

De Winter Veiligheidscheck wordt gratis aangeboden, hierbij wordt uw Citroën uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst-en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen.

Mocht tijdens deze check duidelijk worden dat aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Zo is uw Citroën is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

 

Veilig rijden begint met goed zicht

Veilig rijden begint met goed zicht

25% korting op ruitenwisser(s)

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Ook kunnen versleten ruitenwissers uw voorruit beschadigen. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen. Tijdelijk met 25% korting op alle ruitenwissers.*

Airco check & reiniging

Ook in het najaar

Naast goede ruitenwissers, is een goedwerkende airco nu ook belangrijk. Autoruiten beslaan namelijk snel bij koud en vochtig weer, uw airco zorgt dat de condens weer snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Laat uw airco vrijblijvend checken voordat u de knop omzet.

Vanaf €39 kunt u de airco intensief laten reinigen. Goed onderhoud houdt de lucht in uw auto schoon, voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties.

Airco check & reiniging
Opgeladen de winter door

Opgeladen de winter door

U moet er toch niet aan denken dat uw auto niet start of u aan de kant van de weg komt te staan door accuproblemen. Zeker niet bij donker, nat, koud weer. Daarom adviseren wij u de accu tussentijds te laten controleren, ook als u geen problemen ervaart. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. Mocht uw accu onverhoopt toe zijn aan vervanging, dan krijgt u nu 15% korting op een nieuwe accu. *

Houd het hoofd warm

In uw Citroën is het lekker warm met de verwarming aan. Maar u moet er ook een keer uit. Wij helpen u dat aangename warme gevoel te behouden met deze gratis reflecterende beanie bij uw bezoek aan de Citroën dealer voor de Winter Veiligheidscheck. Beschikbaar verschilt per dealer en zolang de voorraad strekt.

Houd het hoofd warm

MAXIMALE GRIP

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. De Citroën dealer checkt uw banden graag en voorziet u direct van advies. U kunt rekenen op vakkundige montage van winter- of all seasonbanden. Naast veiligheid, doet u bijna twee keer langer met uw banden als u zomer-en winterbanden afwisselt. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw zomerbanden.

 

Let op uw snelheid

Let op uw snelheid

Sinds half maart geldt, tussen 06.00-19.00u, de nieuwe snelheidslimiet van 100km p/u op de Nederlandse snelwegen. Er staan updates klaar om uw navigatie te voorzien van deze nieuwe snelheidslimiet. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden van deze kosteloze kaartupdate.

RIVM & GGD RICHTLIJNEN

Uw Citroën Erkend Reparateur heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van haar klanten en personeel te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD.

  • Contactloos begroeten, afstand houden en het naleven van de hygiëneregels
  • Het extra reinigen van alle apparatuur en een verhoogde schoonmaakfrequentie
  • Gebruik van stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen bij onderhoud/reparatie aan uw auto
  • Zieke medewerkers of medewerkers met klachten blijven thuis

 

Top