Verwijzing in seconden

GRATIS CITROËN WINTERCHECK

Zorg dat uw auto goed is voorbereid op winterse omstandigheden, de winter vraagt namelijk meer van uw auto. Citroën Service vindt veiligheid geen luxe, maar een noodzaak. Daarom nodigen we u uit voor de Citroën Wintercheck. Deze service wordt u gratis aangeboden zodat u veilig de weg op kunt blijven gaan deze winter. Vertrouwd bij uw Citroen Erkend Reparateur

Bent u in het bezit van een MyCitroën Card, dan profiteert u van een extra service tijdens de Wintercheck. Belangrijke vloeistoffen worden gecontroleerd en bijgevuld tot 1 liter.

WAAROM WINTERCHECK

Winterse weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto en de openbare wegen. Het is belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen in uw auto goed blijven werken zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens de Citroën Wintercheck wordt uw auto uitgebreid gecontroleerd op 29 punten die cruciaal zijn voor uw veiligheid.

Veilig op weg

VEILIG OP WEG

Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben. Deze checklist wordt samen met u besproken. Indien onderdelen toe zijn aan vervanging, dan kunnen deze snel en vakkundig worden vervangen. Uiteraard in overleg en met een heldere prijsopgave vooraf. Zo kunt u weer veilig op weg en houdt u grip op de kosten.

BANDENCHECK

Tijdens de Wintercheck wordt uw bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm. Echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. De profieldiepte is belangrijk voor voldoende grip op de weg en voor het afvoeren van water. Indien uw banden toe zijn aan vervanging, biedt uw Citroën Erkend Reparateur een ruim aanbod banden. Uiteenlopend van premium A-merken tot kwalitatieve budgetmerken. Er is altijd een band die bij uw wensen, rijgedrag en budget past!

Bandencheck
Winter -of allseason banden

WINTER –OF ALLSEASON BANDEN

Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om zomerbanden in te ruilen voor winter-of all seasonbanden. Winterbanden bieden meer grip bij een lage temperatuur en kunnen beter water verwerken. Wij kunnen uw zomerbanden opslaan. De banden worden dan gereinigd en gecontroleerd op slijtage om vervolgens goed opgeslagen te worden. Ook ontvangt u van ons een bericht zodra het weer tijd wordt om uw banden te wisselen.

 

All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. All seasonbanden zijn geen winterbanden, maar een hoogwaardig alternatief voor de zomerbanden waarmee u in alle seizoenen veilig kunt rijden.

VEILIG RIJDEN BEGINT MET GOED ZICHT

Een ander cruciaal onderdeel van de Wintercheck is de staat van uw ruitenwisserbladen. Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Mochten de ruitenwisserbladen toe zijn aan vervanging, dan krijgt u nu 10% korting op een set nieuwe ruitenwisserbladen. Daarbij ontvangt u een Citroën anti-vorstscherm cadeau. Maar wacht niet te lang, want OP=OP!
Veilig rijden begint met goed zicht
Wintersport geboekt?

WINTERSPORT GEBOEKT?

Kunt u ook niet wachten totdat u weer mag genieten van mooie afdalingen, vergezichten en de gezelligheid van knusse skidorpjes. Zorg dat u goed voorbereid op weg gaat naar uw favoriete wintersport bestemming, wij helpen u daar graag bij!

15% KORTING OP WINTER ACCESSOIRES

Wij bieden een ruim assortiment accessoires, waarvan een aantal perfect is afgestemd op winterse omstandigheden. Deze winter accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wilt trekken. Nu met 15% korting op:

  • Kofferbakmatten; ideaal voor de wintermaanden. Deze sterke matten zijn slijtvast en goed bestand tegen vuil en vocht.
  • Dakdragers en dakkoffers; neem gemakkelijk extra bagage, skidragers of de fietsen mee.
  • Sneeuwkettingen; u gebruikt ze waarschijnlijk liever niet maar in sommige gevallen heeft u ze toch echt hard nodig of zijn ze zelfs verplicht!
Top