Verwijzing in seconden
wk5020_Aftersales_Pakketprijzen_B_590x370

Profiteer van de Citroën pakketprijzen voor onderhoud

Periodiek onderhoud, olie verversen, remmen controleren, accu vervangen, airco reinigen... Wilt u uw auto goed laten onderhouden tegen een gunstige prijs?

Citroën biedt all-in pakketprijzen waarbij onderdelen en arbeidsloon zijn inbegrepen. U krijgt vooraf altijd een heldere prijsopgave en noodzakelijk, aanvullende werkzaamheden worden altijd met u afgestemd. Geen verrassingen achteraf!

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage een keuze heeft uit een breed assortiment onderdelen bij onderhoud en reparatie. Ontdek ons aanbod.

CITROËN PAKKETTEN

All-in pakketten, inclusief onderdelen en arbeidsloon

.

BANDEN, MONTAGE EN BALANCEREN

BANDEN, MONTAGE EN BALANCEREN

.

* Neem voor meer informatie over de onderhoudspakketten van Citroën, de lijst van controles, de garanties en de algemene verkoopvoorwaarden contact op met uw dealer. De visuele controles van uw auto zijn geen vervanging voor de verplichte APK en kunnen geen uitsluitsel geven over defecten die niet zichtbaar zijn. De lijst van auto's die in aanmerking komen voor deze pakketten is beschikbaar bij uw Citroën-dealer. Aanbod uitsluitend bestemd voor particuliere klanten en alleen beschikbaar bij deelnemende leden van het Citroën-netwerk.

Top