Verwijzing in seconden

Accu vrijblijvend doormeten

Accu vrijblijvend doormeten

U moet er toch niet aan denken dat uw auto niet start of dat u stil komt te staan door accuproblemen. Als een accu ouder wordt, laadt deze niet altijd meer volledig op. Startproblemen kunnen het gevolg zijn. Laat uw accu daarom tussentijds vrijblijvend doormeten bij de Citroën Erkend Reparateur.

Indien uw accu toe is aan vervanging, heeft uw Citroën Erkend Reparateur een aantal krachtige accu's beschikbaar die aan de strenge eisen van de fabrikant voldoen.

 

ALL-IN PAKKETPRIJZEN

Met onze all-in pakketprijzen heeft u de zekerheid dat uw accu lang meegaat, de stroomvoorziening van uw auto in orde is én u uw budget in de hand houdt. Vraag uw Citroën dealer naar de mogelijkheden en pakketprijzen voor een nieuwe accu in uw auto.

Forfait Batterie

ORIGINELE CITROËN ONDERDELEN

Originele Citroën onderdelen

Originele Citroën onderdelen zijn volledig afgestemd op uw auto en voldoen aan hoge kwaliteitseisen om uw auto in topconditie te houden. Ze bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ook blijft de restwaarde behouden met originele onderdelen en u kunt rekenen op 1 jaar garantie.

EUROREPAR ONDERDELEN

Eurorepar onderdelen

We bieden een compleet assortiment Eurorepar slijtage- en onderhoudsdelen, speciaal ontwikkeld voor de Citroën van 5 jaar en ouder. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U bent tot ca. 30% goedkoper uit en krijgt 2 jaar garantie.

Top