Verwijzing in seconden

Vering/Schokdempers

Citroën biedt onderhoud aan de schokdempers van uw Citroën

Voor uw veiligheid is het van essentieel belang dat de schokdempers van uw auto in goede staat zijn. Om veilig te rijden en voortijdige bandenslijtage te voorkomen is het raadzaam de schokdempers van uw auto elke 20.000 km door onze technici te laten controleren. Zij controleren zorgvuldig de staat van de wielophanging en de slijtage van de schokdempers.

Maak eenvoudig online een afspraak of vraag een offerte aan.

Citroën loopt al sinds het ontstaan van het merk in 1919 voorop als het gaat om comfort. Bij onze huidige modellen staan de vier innovatieve pijlers van het Citroën Advanced Comfort®-programma garant voor een optimaal comfort:

  • cocon-effect,
  • praktische voorzieningen,
  • meer gebruiksgemak,
  • ontspannen autorijden.

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Maak eenvoudig online een afspraak of vraag een offerte aan. Uw Citroën Erkend Reparateur kan u voorzien van een prijsopgave, waarbij onderdelen en arbeidsloon zijn inbegrepen.

Kom langs voor een controle zodat u met een veilig en comfortabel gevoel de weg op blijft gaan.

 

Vering/Schokdempers

ORIGINELE CITROËN ONDERDELEN

Originele Citroën onderdelen

Voor onderhoud aan uw auto worden originele Citroën onderdelen gebruikt, ook als het de wielophanging of schokdempers van uw auto betreft. De originele Citroën onderdelen komen qua kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur volledig overeen met de onderdelen waarvan uw auto af fabriek is voorzien. Ongeacht de leeftijd van uw auto krijgt u op originele onderdelen 1 jaar garantie.

EUROREPAR ONDERDELEN

Eurorepar onderdelen, goedgekeurd door Citroën

Wordt uw auto een dagje ouder en wilt u de kosten in de hand houden, ook voor het onderhoud aan de wielophanging of de vervanging van schokdempers? Ontdek Eurorepar onderdelen, goedgekeurd door Citroën. Eurorepar onderdelen zijn ontwikkeld voor de Citroën van 5 jaar en ouder. Deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom geven wij 2 jaar garantie op zowel het onderdeel als de arbeid.

Top