Doorgaan
Onderhoudspakket Accu

CITROËN ACCUCHECK

U moet er toch niet aan denken dat uw auto niet start of dat u stil komt te staan door accuproblemen. Laat uw accu daarom tussentijds vrijblijvend doormeten bij de Citroën Erkend Reparateur. Indien deze aan vervanging toe is, dan biedt het Citroën netwerk een selectie accu's van topkwaliteit die voldoen aan de zeer strenge eisen van het merk. 

ACCU ONDERHOUDSPAKKET

All-in pakketprijzen

Met onze all-in pakketprijzen heeft u de zekerheid dat uw accu lang meegaat én u de kosten in de hand houdt. De prijs is inclusief de check, onderdelen en arbeidsloon voor de montage door Citroën experts. Vraag uw Citroën Erkend Reparateur naar de mogelijkheden en pakketprijzen voor een nieuwe accu in uw auto.

Test voor het winterseizoen

Laat voor elke winter uw accu controleren door een Citroën expert. Op basis daarvan kunt u besluiten uw accu eventueel te laten vervangen. Zo rijdt u zorgeloos de winter tegemoet. 

Voorzorgsmaatregelen

Zorg voor een goed onderhouden accu, zodat u niet voor verrassingen kan komt te staan. 
 

  • Vermijd het onnodig aanzetten van accessoires die elektriciteit verbruiken wanneer de motor niet draait (koplampen, radio, airco, enz.) 
  • Zorg dat de accu niet wordt blootgesteld aan extreme temperaturen. Dit tast het geleidingsvermogen van de elektrolyt (mengsel van water en zuur) aan waardoor de conditie van de accu achteruit kan gaan.
  • Zorg dat het oppervlak van de accu altijd schoon en droog is.
  • Laat uw accu tussentijds controleren door een Citroën expert.