Doorgaan
La Maison Citroën

 

 

LA MAISON CITROËN 

André Citroën was iemand die als geen ander wist te innoveren op het gebied van de verkoop van auto's. Met La Maison Citroën® bouwt Citroën voort op dit erfgoed. Het merk toont opnieuw zijn durf en creativiteit door te innoveren met nieuwe plaatsen waar Citroën zijn klanten, vooral zij die in steden wonen, kan ontmoeten. Citroën geeft zo aan dat het niet alleen een groot belang hecht aan het welzijn van de klanten op het moment dat zij in de auto zitten, maar ook daarbuiten.

DE BELICHAMING VAN CITROËN-COMFORT

Warm, kleurrijk en interactief

Citroën ontwikkelde een omgeving met veel echt hout, comfortabele stoelen, muren met tekst, schermen en personaliseringsaccessoires. Een bijzonder ontspannende omgeving waar van alles te doen is, decoratief ingericht zoals een moderne woonkamer. La Maison Citroën® belichaamt het Citroën-comfort en is afgestemd op de nieuwe wensen van consumenten. Zo staan wij zo dicht mogelijk bij onze klanten.

Een vloeiende en speelse bezoekerservaring

La Maison Citroën® belichaamt perfect de merkbelofte 'Inspired by You'.  Laat u leiden langs een speciaal voor u ontwikkelde belevenis. U kunt er een aantal modellen van het merk bekijken. De overige modellen zijn afgebeeld op de wanden met velgen, stuurwielen en bekledingsstalen.Voor u als bezoeker van La Maison Citroën® de ideale gelegenheid om materialen te voelen en kleuren uit te kiezen.

Fysiek en digitaal

 U kunt er het merk op een unieke manier beleven, waarbij een gezellige sfeer wordt gecombineerd met hoogwaardige technologie in een "urban"-concept met digitale elementen maar ook levensechte sensaties. De configuratietafel met het bijbehorende 3D-scherm biedt u een intense beleving met een unieke weergavekwaliteit. Via een speciaal touchscreen kunt u in La Maison Citroën® ook een bezoek brengen aan het virtuele Citroën-museum Citroën Origins.

Speciaal voor u en uw aankoopplannen

Centraal in La Maison Citroën vindt u The Citroënist Café, waar u in alle gemak even een pauze kunt nemen.
In de verkoopruimte zonder tussenwanden kunt u met uw verkoper de details van uw aankoop doornemen.
In de shop Le Petit Citroën vindt u een uitgebreid assortiment miniatuurauto's en lifestyleproducten van het merk.

INTERNATIONAAL

Sinds in 2017 de eerste La Maison Citroën werd geopend aan de Rue Saint-Didier in Parijs, is dit urban verkooppuntconcept ook in veel andere landen geïntroduceerd. Op dit moment zijn er al in 13 landen vestigingen van deze "city store" te vinden.