Verwijzing in seconden

SPECIALE SERIE CITROËN C1 URBAN RIDE


De Urban Ride, een speciale serie van de C1, ziet er met zijn specifieke designelementen extra stoer en sportief uit.
De Citroën C1 Urban Ride heeft een meer mannelijke uitstraling en ademt met zijn dynamische en gedurfde lijnen avontuur.

Citroën C1 Urban Ride: dynamisch en gedurfd

Een dynamische en gedurfde speciale serie

Met de stijlvolle en onderscheidende Citroën C1 Urban Ride ervaar je de stad op een nieuwe manier.

Met de stoere C1 Urban Ride kun je je ontspannen in het drukke stadsverkeer mengen. Hij beschikt over 5 portieren en is te voorzien van een vouwdak. Met zijn fraaie welvingen en kenmerkende grafische accenten is de Citroën C1 Urban Ride een modieuze verschijning met een unieke persoonlijkheid.

Dankzij de zwarte spatschermverbreders en 15 inch-velgen Planet Black is de Citroën C1 Urban Ride geknipt voor de stad.

DESIGN

SPORTIEF EN STADS

Het design van Citroën C1 Urban Ride


Deze sportief en stoer ogende stadsauto onderscheidt zich met name door de buitenspiegelkappen in Noir Caldéra en de extra getinte zijruiten en achterruit.

Met de kleuren Blanc Lipizan, Noir Caldéra, Gris Gallium, Gris Carlinite en de nieuwe kleur Bleu Calvi vind je altijd de carrosseriekleur die bij je past.

En om te genieten van de frisse lucht en de stad eens vanuit een ander gezichtspunt te bekijken beschikt de Airscape-uitvoering van de Citroën C1 Urban Ride over een groot vouwdak.

De kleur van dit dak, Sunrise Red, versterkt zijn dynamische en sportieve uitstraling.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Voor de Citroën C1 Urban Ride is een specifieke interieurambiance ontwikkeld die perfect aansluit op de voor het exterieur gebruikte kleuren.

De slimme en praktische Citroën C1 Urban Ride heeft een ruim interieur en een grote bagageruimte met een inhoud van 196 tot wel 780 liter, afhankelijk van de configuratie van de achterbank.

En er zijn talrijke opbergruimtes. Zo beschikt de Citroën C1 Urban Ride over een dashboardkastje met ruimte voor een literfles, en bekerhouders

Daarnaast onderscheidt hij zich door een specifieke interieurambiance met onder andere de stoffen bekleding Square Blue.
Citroën C1 Urban Ride: CITROËN ADVANCED COMFORT®
Citroën C1 Urban Ride: intelligente technologie

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

ZES RIJHULPSYSTEMEN

De C1 Urban Ride is standaard voorzien van een 7 inch touchscreen, een Bluetooth handsfree set, vier luidsprekers, elektrisch bedienbare ruiten vóór en elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels.

De moderne en connectieve Citroën C1 Urban Ride beschikt bovendien over een nieuwe versie van Mirror Screen die compatibel is met Apple CarPlay, Android Auto en MirrorLink.
Top