Verwijzing in seconden

NIEUWE CITROËN BERLINGO

In Nederland te bestellen vanaf het laatste kwartaal 2018

Als trendsetter in het Ludospace-segment sinds 1996 presenteert Citroën de Nieuwe Berlingo die alle sterke punten van zijn voorgangers heeft, maar nog moderner is. De Nieuwe Citroën Berlingo is een innovatieve en gedurfde Ludospace die toonaangevend is op het gebied van design, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Schepper van de Ludospace


De Nieuwe Citroën Berlingo is ruim, comfortabel en aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Hij biedt talloze voordelen: een recordvolume aan binnenruimte, een ongekende flexibiliteit dankzij de 3 individuele wegklapbare achterstoelen, talloze opbergmogelijkheden zoals in de multifunctionele Modutop® van de nieuwe generatie en geraffineerde combinaties van kleuren en materialen in verschillende ambiances.

DESIGN

De iconische Ludospace

Het design van Nieuwe Citroën Berlingo

Een onderscheidend en gedurfd karakter, een dynamisch silhouet, stijlvolle Airbumps® en kleuraccenten: de Nieuwe Citroën Berlingo is een iconische Ludospace.

De Nieuwe Citroën Berlingo is met zijn robuuste en hoogwaardige uiterlijk een innovatieve verschijning. Hij is modern en speels vormgegeven en leverbaar in 2 lengtes: de standaarduitvoering M met een lengte van 4,40 m en de nieuwe XL met een lengte van 4,75 m.

De M en de XL zijn beide leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen*.

De Nieuwe Citroën Berlingo is aan de voorzijde direct herkenbaar aan de hogere en kortere motorkap, een karakteristiek en breed front met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en een verder naar voren geplaatste voorruit voor meer ruimte en licht in het interieur.

Aan de zijkant wordt het robuuste karakter versterkt door de dakrelingen en de Airbumps® die tevens voor een permanente bescherming van de carrosserie zorgen.

*M-versie met 7 zitplaatsen is niet beschikbaar in Nederland

Stijlvol en kleurrijk: een sterke persoonlijkheid

De nieuwe Citroën Berlingo biedt een ruime keuze aan carrosseriekleuren: Sable, Aqua Green, Gris Artense, Gris Platinium, Noir Onyx, Deep Blue, Rouge Ardent en Blanc Banquise.

Met de Color Packs kan de auto worden voorzien van witte of oranje kleuraccenten rondom de mistlampen en op de Airbumps®.

De Nieuwe Citroën Berlingo onderscheidt zich ook door zijn strak vormgegeven dashboard met talloze opbergmogelijkheden. Het interieur biedt zijn inzittenden een hoge zitpositie.

De ambiance XTR is voorzien van stoffen bekleding in de kleur Lime Green met een oranje band over de rugleuningen.

Nieuwe Citroën Berlingo: een sterke persoonlijkheid

De evolutie van de Nieuwe Citroën Berlingo


De Nieuwe Citroën Berlingo is verder geëvolueerd, met nog meer ruimte, nog meer flexibiliteit...  

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Extra comfort voor extra ontspannen rijden

Extra comfort voor extra ontspannen rijden
Nieuwe Citroën Berlingo: extra comfort voor ontspannen rijden

De nieuwe Citroën Berlingo maakt deel uit van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Hij biedt optimale rijkwaliteiten, waarbij u van elke rit geniet dankzij het zitcomfort, het veercomfort en het geluidscomfort.

De Nieuwe Citroën Berlingo heeft een bijzonder licht interieur dankzij het grote glasoppervlak rondom. Het grote glazen panoramadak zorgt, wanneer het elektrisch bedienbare zonnescherm is geopend, voor extra licht.

Praktische en royale opbergmogelijkheden voor alle inzittenden
Nieuwe Citroën Berlingo: praktische en royale opbergmogelijkheden

De praktische Nieuwe Citroën Berlingo is altijd en overal gemakkelijk toegankelijk dankzij de twee schuifdeuren en de achterklep met een te openen achterruit.

De Nieuwe Citroën Berlingo is ruim en uitermate flexibel dankzij de wegklapbare stoelen. De bagageruimte heeft een inhoud van 775 liter in de uitvoering M (1414 liter met de tweede zitrij weggeklapt) en een inhoud van tot 1050 liter in de uitvoering XL (1672 liter met de tweede zitrij weggeklapt).

De Nieuwe Citroën Berlingo beschikt over 186 liter aan praktische en ruime opbergmogelijkheden, zoals de opbergvakken in de Modutop® met een totale inhoud van 92 liter.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

Ontspannen rijden

Ontspannen rijden in Nieuwe Citroën Berlingo

De Nieuwe Citroën Berlingo beschikt over een scala aan moderne technologieën die dagelijks van pas kunnen komen.

Technologieën die ervoor zorgen dat u zo veilig en ontspannen mogelijk kunt rijden.

... dankzij de veiligheid van de 19 rijhulpsystemen

Nieuwe Citroën Berlingo: veiligheid

Active Lane Departure Warning System, Driver Attention Alert, dodehoekbewaking, uitgebreide verkeersbord-herkenning, automatisch noodremsysteem, achteruitrijcamera met Top Rear Vision, enz. 

... dankzij de connectiviteit van het 8 inch touchscreen

Nieuwe Citroën Berlingo: connectiviteit

Het 8 inch touchscreen en de 4 connectiviteits-technologieën maken uw auto het verlengstuk van uw digitale wereld: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box en draadloos opladen van uw smartphone.

MOTOREN

De Nieuwe Citroën Berlingo heeft een dynamisch rijkarakter dankzij een nieuw platform in combinatie met motoren van de nieuwste generatie, met een laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot.


Met zijn veelzijdige benzine- en dieselmotoren biedt de Nieuwe Berlingo zowel in de stad als op buitenwegen bijzonder veel rijplezier. De motoren leveren eersteklas prestaties, maar ontzien ook het milieu.

De nieuwe Citroën Berlingo is bovendien leverbaar met de nieuwe automatische transmissie EAT8 met 8 versnellingen, die een optimaal rijcomfort garandeert.

Het gamma PureTech-benzinemotoren: 
1.2 PureTech S&S 110 pk (handgeschakelde 6-versnellingsbak) of 130 pk (automatische transmissie EAT8)


Het gamma BlueHDi-dieselmotoren:
1.5 BlueHDi S&S 75 pk (handgeschakelde 5-versnellingsbak), 100 pk (handgeschakelde 5-versnellingsbak) of 130 pk (handgeschakelde 6-versnellingsbak of automatische transmissie EAT8)

Nieuwe Citroën Berlingo: motoren
Top