Verwijzing in seconden

Financiering voor particulieren

PRIVATE LEASE

Liever niet investeren in een nieuwe auto? Maar wel onbezorgd genieten van een nieuwe Citroën? Kies dan voor Citroën Private Lease en rijdt een nieuwe Citroën voor een vast en voordelig maandbedrag. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën-dealer.

CITROËN PRIVATE LEASE

Altijd de juiste keuze

Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past. Daarnaast bepaalt u zelf de looptijd van het contract, namelijk 24, 36, 48 of 60 maanden. En u bepaalt zelf hoeveel kilometers u rijdt. U kunt kiezen uit een jaarkilometrage tot maximaal 50.000 per jaar.

De voordelen van Private Lease:

  • Geen onverwachte kosten.
  • Een vast en voordelig maandbedrag.
  • Inclusief reparatie en onderhoud door de Citroën-dealer.

De financieringsvormen van Citroën

Citroën weet als geen ander dat uw mogelijkheden niet onbeperkt zijn. Daarom bieden we financieringsoplossingen om de aanschaf, lease of huurkoop van uw nieuwe auto te vergemakkelijken.

 

Kijk welk financieel product het beste bij u past, bereken uw maandtermijn en vraag direct een financiering aan!

Betaalplan met en zonder restantbetaling

Een zorgeloze oplossing

Citroën Betaalplan

U betaalt uw auto in (gelijke maandelijkse) termijnen en na de laatste betaling is de auto uw eigendom. De zekerheid van het eigendomsvoorbehoud geeft uw dealer meer mogelijkheid voor het aanbieden van een scherpe financiering. En door de vaste looptijd en het vooraf vastgestelde rentepercentage weet u precies waar u aan toe bent. Deze financieringsvorm is ook mogelijk voor een occasion van Citroën Select.

 

Citroën Betaalplan met restantbetaling

Ook hierbij betaalt u elke maand een vast bedrag. Met deze maandelijkse betalingen lost u alleen niet de hele lening af. Aan het eind van de looptijd blijft een bedrag open staan. Dit is het restant. U kiest zelf of u dit restant betaalt, waardoor de auto helemaal van u wordt, of dat u uw auto liever inruilt. Dit laatste kan financieel aantrekkelijk zijn, omdat de inruilwaarde voor een schadevrije en goed onderhouden auto meestal hoger is dan de restantbetaling.

 

De voordelen van Citroën Betaalplan:

  • Uw auto kan tot 100% van de aanschafwaarde worden gefinancierd.
  • U bepaalt samen met uw Citroën-dealer ter plekke de looptijd en de maandbedragen voor de aflossing.
  • Door de vaste looptijd, het vaste rentepercentage en een vast maandbedrag weet u vooraf precies waar u aan toe bent.
  • De auto wordt op uw naam geregistreerd.

 

Betaalplan met en zonder restantbetaling
Top