Verwijzing in seconden
1200x800-Grand-C4-SpaceTourer-C-Series

OOK CITROËN GRAND C4 SPACETOURER BESCHIKBAAR ALS SPECIALE C-SERIES

Na de Citroën C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus, C5 Aircross SUV en Berlingo lanceert Citroën nu ook een ‘C-Series’-uitvoering van de Grand C4 SpaceTourer. Deze speciale editie onderstreept de befaamde ‘Confort et Caractère’ van het merk en wordt gekenmerkt door speciale kleuren en materialen en comfortverhogende voorzieningen.

 

De Grand C4 SpaceTourer is de erfgenaam van Citroëns 7-persoons MPV die sinds de lancering in 2006 is uitgegroeid tot een belangrijke speler in zijn klasse, met bijna 840.000 verkochte exemplaren. De huidige generatie is met ruim 440.000 verkopen sinds 2013 zelfs de op één na bestverkochte MPV in zijn segment in Europa, met een marktaandeel van 21%.

De Citroën Grand C4 SpaceTourer is een relevant en onderscheidend antwoord op de behoeften van klanten en gebaseerd op het Citroën Advanced Comfort®-programma dat comfort centraal stelt bij de ontwikkeling van modellen. Klanten worden vooral aangetrokken door het moderne en innovatieve in- en exterieurontwerp, de comfortabele vering en de sfeervolle, lichte passagiersruimte met panoramische voorruit.

De Grand C4 SpaceTourer biedt een royaal en modulair interieur met vijf individuele zitplaatsen, waaronder drie identieke stoelen op de tweede zitrij, terwijl de bagageruimte een inhoud van maximaal 704 liter biedt. Bij het inklappen van de tweede zitrij groeit de kofferruimte tot 1851 liter. Het innovatieve karakter wordt verder onderstreept door de krachtige en efficiënte motoren en vijftien rijhulpsystemen die het rijden nog prettiger maken.

 

Grand C4 SpaceTourer C-Series badge

 

C-Series

In navolging van een reeks Citroën-modellen wordt nu ook het aanbod van de Grand C4 SpaceTourer uitgebreid met de speciale C-Series. Ook hier wordt de befaamde ‘Confort et Caractère’ van Citroën extra benadrukt met onderscheidende kleuren en materialen en comfortverhogende voorzieningen. Deze versie is aan de buitenzijde te herkennen aan de C-Series-badge met opvallend reliëf onder de buitenspiegels.De C-Series is beschikbaar in alle elegante exterieurkleuren van Grand C4 SpaceTourer – Polar White, Onyx Black, Soft Sand, Steel Grey, Platinum Grey, Ruby Red en Alchemy Blue – die op fraaie wijze contrasteren met de zilverkleurige dakbogen: een kenmerkend detail van de Grand C4 SpaceTourer dat tevens de royale interieurruimte benadrukt.

 

Interieur Grand C4 SpaceTourer C-Series

 

Het interieur onderscheidt zich met specifieke kleuren en materialen. De grijskleurige, gladde oppervlakken voor het dashboard en de deurpanelen gaan perfect samen met de grijze stoelbekleding met rode stiknaden en C-Series-label. De hoogglans zwarte portiergrepen, speciale vloermatten met rode siernaden en C-Series-instaplijsten voor de voorportieren completeren het karakteristieke interieur.

 

De C-Series valt tussen de Feel- en Shine-uitvoering in de line-up van de Grand C4 SpaceTourer en is voorzien van onder meer:

  • Connect Nav, Connect Assist en Connect Play die het leven aan boord nog prettiger maken dankzij assistentie, navigatie en optimale smartphone-integratie
  • Achteruitrijcamera, automatische elektrische parkeerrem en mistlampen met bochtenverlichting die het rijden nog comfortabeler en veiliger maken
  • Buitenspiegelkappen in Onyx Black en 17” lichtmetalen wielen in Zephyr Diamond Black die de elegante en moderne uitstraling van de Grand C4 SpaceTourer versterken

 

Citroën levert de C4 SpaceTourer C-Series met keuze uit vijf varianten:

 

•             PureTech 130 S&S met handbediende zesversnellingsbak - € 34.160

•             PureTech 130 S&S met EAT8-automaat - € 37.200

•             BlueHDi 130 S&S met handbediende zesversnellingsbak - € 40.540

•             BlueHDi 130 S&S met EAT8-automaat - € 44.490

•             BlueHDi 160 S&S met EAT8-automaat - € 46.420

 

Top