Verwijzing in seconden

REPARATIES BIJ DE CITROËN ERKEND REPARATEUR

 

Schadeherstel

Uw Citroën weer als nieuw

Citroën biedt u een snelle en voordelige oplossing voor kleine carrosserieschades aan uw auto. Dankzij de specialistische knowhow weten de schadeherstellers van Citroën deukjes en lichte krassen veelal binnen 24 uur* te verwijderen.


Goed om te weten:

Niet alle Citroën-dealers en Citroën Erkend Reparateurs hebben een schadehersteller in dienst. Voorkom teleurstelling en bel vooraf om er naar te informeren.


* Termijn gerekend vanaf het moment dat de auto in ontvangst wordt genomen, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

schadeherstel-750x423

Citroën Ruitenservice

Alles voor een goed zicht

abc

De ruiten van uw auto vormen een belangrijk onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Bij beschadigingen aan de voorruit, de buitenspiegels, de zijruiten, de achterruit of het panoramadak kunt u vertrouwen op de expertise van de Citroën-dealer of Citroën Erkend Reparateur. Hij kan de schade meestal eenvoudig repareren en zo verdere problemen voorkomen.

Goed om te weten:
Het repareren van ruitschade wordt in veel gevallen door de verzekering vergoed.

Voorkom een APK-herkeuring
Laat uw Citroën-dealer vóór de APK-controle uw ruit beoordelen en voorkom zo een eventuele herkeuring. Een scheur of een barst met uitlopers in uw voorruit kan bij de APK immers een reden zijn om uw auto af te keuren.

Verlichting

Goed werkende verlichting om te zien en gezien te worden

Wist u dat de kans op een ongeval 's nachts drie keer zo groot is als overdag en dat nachtelijke ongevallen gemiddeld veel ernstiger van aard zijn? Een slechte verlichting kan ernstige gevolgen hebben: 25% van de verkeersongevallen wordt veroorzaakt door onvoldoende zicht.

Zorg daarom dat uw verlichting altijd in orde is en laat uw lampen deskundig vervangen door de Citroën-dealer of Citroën Erkend Reprateur. De lampen van Citroën hebben een uitstekende kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen.

Goed om te weten:Voor houders van de MyCITROËN CARD is het vervangen van lampen in de meeste gevallen gratis.

Verlichting-750x423

Uitlaatsysteem

Goed onderhoud voor een beter milieu

uitlaatsysteem-750x423

Een goede werking van het uitlaatsysteem van uw auto is essentieel voor een zo laag mogelijke uitstoot van schadelijke stoffen, optimale motorprestaties en een aangenaam geluidscomfort.

Het uitlaatsysteem van uw auto is een hightech product dat aan strenge normen moet voldoen en waaraan ook door de fabrikant strenge eisen worden gesteld. Ga daarom met vragen over of problemen met uw uitlaat altijd naar de Citroën-dealer of Citroën Erkend Reprateur.

Bij de APK-controle zijn defecten aan het uitlaatsysteem (zoals lekkages in het systeem, ontbrekende onderdelen of onderdelen die dreigen los te raken of die verloren kunnen worden) een reden om uw auto af te keuren.

Top